Mundo Deportivo (Barcelona)

Reconeixem­ent als clubs catalans

La Gala dels Campions de MD atorgarà avui els premis als millors equips de Catalunya en 30 esports

-

La 34a gala del Trofeu de Campions, que reconeix els clubs catalans, se celebra avui a les 20.30 h a l’Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I de Barcelona. Un total de 271 equips seran premiats per ser campions o haver pujat de categoria en un total de 30 esports tant en sènior, juvenil o júnior. Un èxit de l’esport català, que demostra la força del teixit esportiu de Catalunya, els clubs.

L’Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I de Barcelona acollirà, un any mès, el merscut homenatge als clubs al qual assitiran 700 persones d’arreu de Catalunya.

A les 20.30 h començarà la festa i a les 21.30 h la gala que presentarà el periodista Xavi Andreu, director de comunicaci­ó de la Secretaria General de l’Esport.

L’acte l’obriran els discursos de Santi Nolla, conseller delegat i director de Mundo Deportivo, i de les autoritats. En acabar el sopar es farà el lliurament de premis. Es començarà pels dos Trofeus Extraordin­aris, que recauran en l’alpinista Ferran Latorre i en el exjugador de bàsquet i expresiden­t del Joventut, Jordi Villacampa i després el Juan josé Castillo de Periodisme,

L’Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I de Barcelona acull la 34a edició

Un total de 700 persones d’arreu de Catalunya assistiran al homenatge als clubs

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain