Mundo Deportivo (Barcelona)

Les lligues socials de tennis tornen a Esports UB

-

La nova temporada de raqueta a Esports UB comença amb la ja tradiciona­l Lliga social de tennis, i que enguany arriba ja a la seva sisena edició. Es tracta d’un innovador format , format de 2 voltes i amb un playoff final, i que estan obertes a tota al ciutadania, siguin abonats o no a la instal•lació.

“Aquest és el nostre tret diferencia­l –assegura Isabel de la Fuente, responsabl­e de màrqueting d’Esports UB–. Volem donar a conèixer que som una instal•lació amb una llarga tradició en el tennis”. Per això, la lliga està oberta a tots tipus de públic (siguin abonats o no a la instal•lació), i es reparteixe­n en diversos grups en funció del seu nivell: “És una competició en que participen jugadors habituals amb d’altres que s’hi volen iniciar, tenim diversos nivells per a que tothom s’hi trobi a gust”.

A més, en la aposta que Esports UB està fent per les noves tecnologie­s, les lligues socials tindran la seva vessant online mitjançant el web ww.ub.edu/esports, on la gent por inscriure’s, com el Facebook oficial per anar seguint totes les novetats de les lligues socials.

Lligues Università­ries

Unes altres lligues que cada temporada es citen a Esports UB i que són l’epicentre de l’esport universita­ri amateur són les tradiciona­ls Lligues Università­ries. Les inscripcio­ns continuen obertes, i poden inscriure’s tot qualsevol estudiant que estigui matriculat a una universita­t catalana.

Les Lligues Università­ries s’han convertir en la competició esportiva de referència dins el món universita­ri, amb més de 2.000 participan­ts. A més, la seva dotació en premis és de les més altes de l’esport amateur a Catalunya: 1.500 euros en forma de viatge. Tota la informació està a http://lliguesuni­versitarie­s.com/

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain