Mundo Deportivo (Barcelona)

Adrià Arnaus culmina un any espectacul­ar al Circuit Alps Tour

-

Adrià Arnaus difícilmen­t oblidarà l’any 2017 en l’Alps Tour, encara com a jugador amateur. El barceloní ha tancat una temporada espectacul­ar en el tercer circuit europeu en què no tan sols ha fet el pas formal al profession­alisme, cosa que farà a final d’any. I és que la qualitat d’aquest jugador és indiscutib­le i ha demostrat que està preparat per enfrontar-se a jugadors i en un circuit més exigent com el Challenge Tour.

Arnaus va tancar la temporada el cap de setmana passat amb una espectacul­ar victòria en l’Alps Grand Final (-14), a Itàlia, venint des del darrere, amb cinc cops de desavantat­ge, per emportar-se el títol, el segon de la temporada, i també una merescuda Ordre del Mèrit com a millor jugador del circuit. El barceloní, que ocupa el lloc 25è en el Rànquing Mundial Amateur, ha disputat nou tornejos de l’Alps Tour, amb quatre Top Ten finals, i dues victòries que l’han convertit en el millor jugador, sense discussió.

“Vaig començar l’any a Madrid amb l’única expectativ­a de passar-ho bé i competir i vaig acabar jugant un play-off que em va donar l’oportunita­t de jugar la resta de l’any”, explicava el barceloní que ha fet història en aquest circuit en ser el primer amateur a emportar-se l’Ordre del Mèrit al Golf Des Illes Borromees.

Ara, amb la targeta del Challenge a la butxaca i amb confiança plena en el seu joc, que ha estat brillant al llarg de l’any, té intenció de lluitar, directamen­t per la targeta del Tour Europeu. Una altra experiènci­a que vol afegir a un any inoblidabl­e, i encara sense haver fet el salt al circuit profession­al

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain