Mundo Deportivo (Barcelona)

Tret de sortida dels Campionats de Catalunya Universita­ris 2018

-

Aquest mes de novembre s’ha presentat la 33a edició dels Campionats de Catalunya Universita­ris, i que enguany organitza la Universita­t Politènica de Catalunya (UPC). La Universita­t de Barcelona hi participar­à amb 12 equips i més de 300 esportiste­s.

De moment ja s’han celebrat els campionats d’Escalada en Bloc en el marc de la Fira del Llibre de muntanya de Vic i on la UB ja ha obtingut les primeres medalles del curs. 16 estudiants de la UB hi van participar, d’un total de 32, i les medalles van ser assolides per Sílvia Bertolin (argent) Rosa González (bronze) i Marc Martínez (argent).

El calendari d’esports individual­s s’anirà desenvolup­ant des d’ara fins al mes de juny, i les properes modalitats seran la Mitja Marató a Lleida el diumege 19 de novembre i el Cros a Tortosa el proper dia 3 de desembre.

Cornellà, Ciutat esportiva 2018

A proposta de la UPC, Cornellà de Llobregat serà la seu íntegra dels Campionats Universita­ris en esports d’equip, i se celebraran les 12 modalitats esportives en diferents instal·lacions de la ciutat. Els primers esports a celebrar-se seran el bàsquet masculí i femení, i el futbol 7 i futbol sala femení, que es jugaran a partir de la setmana vinent. Al llarg del mes de novembre es jugaran les primeres jornades de la resta d’esports d’equip.

Premis dels curs passat

Dimarts passat es va celebrar l’Acte de Cloenda de la 32a edició dels Campionats de Catalunya Universita­ris 16-17. L’acte va estar presidit per la rectora en funcions de la Universita­t Abat Oliba, Dra. Eva Perea; el comissiona­t d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Sr. David Escudé i el secretari general de l’Esport, Sr. Gerard Figueras, i va servir premiar els millors esportiste­s catalans universita­ris. Un total de 9 alumnes de la Universita­t de Barcelona van ser premiats en la seva modalitat esportiva

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain