Mundo Deportivo (Barcelona)

Móra d’Ebre decideix els campions de Supermotar­d

-

Víctor Alguacil (SM1), Adrián Cervera (SM2), Bruno Moneyron (SM4), Jordi Antonio (SM65), Joan Ruíz (SM85) i Carlos Daniel (Trofeu SM Road), es van proclamar campions de Catalunya al circuit de Móra d’Ebre, seu, diumenge passat, de l’última prova de la Copa Catalana de Supermotar­d. El traçat de la Ribera d’Ebre rebia la visita dels pilots de les categories SM 1, SM 2, SM 3, SM 4, SM 65, SM 85, Trofeu SM Road i Fèmines.

Malgrat la victòria de Joan Lladós en la categoria SM1, el líder de la general, Víctor Alguacil, va aconseguir els punts necessaris per proclamar-se campió de Catalunya. Tot i que sense cap victòria en el seu haver, el pilot de Sant Fost de Campsentel­les ha vist recompensa­da una temporada molt regular i carregada de podis.

Joan Lladós, Christophe­r Hodgson, i el campió Alguacil, van conformar el triplet d’honor de Móra d’Ebre. En SM2, Adrián Cervera va deixar escapar la victòria en la segona mànega però no el campionat, el qual va deixar sentenciat amb una magnífica primera cursa en què va ser el més ràpid. Xavier Artigas va encapçalar les posicions de podi, després de sumar la pri- mera victòria de la temporada. El campió Cervera i Jaume Gaya van tancar les posicions d’honor.

Bruno Moneyron va saber jugar molt bé les seves cartes per proclamar-se campió de Catalunya en SM4. El pilot francès, que arribava a Móra d’Ebre com a líder destacat de la categoria, va dosificar a la perfecció l’ampli avantatge de què disposava i sense forçar més del compte va aconseguir la tercera posició del podi que el convertia com a nou campió en SM4. El guanyador de la cursa va ser Ignasi Sorribes, seguit de Daniel Carrau.

Jordi Antonio va fer bons els pronòstics i va aconseguir el preuat Campionat de Catalunya en la categoria SM65. El pilot d’Alcanar va pujar al segon esglaó del podi, acompanyat d’Èric Fernández, primer, i Aitor Sierra, tercer. En SM85, el campionat de Catalunya va anar a parar a mans de Joan Ruíz, que en va tenir prou finalitzan­t la cursa en segona posició. El triomf en l’última prova de la temporada va ser per al penedesenc Oriol Vives, mentre que el tercer calaix del podi va ser per a Marc Torra.

D’altra banda, en la categoria Trofeu SM Road, Carlos Daniel es va proclamar campió de Catalunya en un desenllaç de cursa en què va poder passar de tot. Daniel va començar la jornada amb bones sensacions i una segona posició, però l’amenaça de Jorge Climent es feia més que latent després d’endurse el triomf en el primer assalt del dia. El desenllaç de la categoria SM Road s’havia de decidir en la segona mànega, i quan tots els focus estaven posats sobre el duel entre Climent i Daniel, va irrompre la figura d’Steward García, que amb el seu triomf va evitar que Climent es proclamés campió de Catalunya. Amb aquest final d’infart, Daniel, que finalitzav­a la segona mànega tercer, es proclamava campió de Catalunya.

Amb la categoria SM3 decidida a favor de Fernando Urra, Juan Antonio Mompó es va imposar a Móra d’Ebre per davant de William Moore, segon classifica­t

La darrera prova del campionat va decidir els campions de Catalunya

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain