Mundo Deportivo (Barcelona)

El CBS Sant Boi, campió d’Espanya

-

Les noies del CBS Sant Boi han aconseguit, per tercera vegada en aquests últims cinc anys, proclamars­e campiones d’Espanya de la categoria sub-16. Enguany, el Campionat d’Espanya s’ha disputat a les ciutats catalanes de Sant Boi i l’Hospitalet durant el primer cap de setmana d’octubre. A part de les campiones, un total de 3 equips catalans més han lluitat pel títol de campiones: les amfitrione­s de l’Hèrcules d’Hospitalet, el CB Viladecans i les Santboiane­s, també del CBS Sant Boi.

Repartits en dos grups, els equips van disputar primeramen­t una fase de grups que portaria les millors a les fases finals. Dins del grup A, on hi havia el CBS Sant Boi i l’Hèrcules d’Hospitalet, el domini català va ser total. Amb uns registres de 4 victòries i cap derrota per a les jugadores de Sant Boi i de 3 victòries i 1 derrota per a les d’Hospitalet, van deixar clar que eren candidates a la final. Per la seva banda, al grup B, on estaven el CB Viladecans i les Santboiane­s, la competènci­a va ser més dura. Els equips catalans es van veure superats per un CBS Cambre i un Dridma A Rivas que venien amb molta força. Amb una victòria i dues derrotes per al CB Viladecans, i 3 derrotes per a les Santboiane­s, ambdós van veure’s fora de la fase final, on van passar els millors dels dos grups.

Ja en les semifinals, el CBS Sant Boi es va mostrar superior a les representa­nts de Galícia, a les quals van superar per 6 carreres a 0, assegurant-se així una plaça en la final. A l’altra semifinal, l’Hèrcules es va veure clarament superat per les Dridma A de Rivas, que no van reduir la intensitat i van derrotar les amfitrione­s per 15 carreres a 0.

Amb aquests resultats, la final va quedar com un duel entre les jugadores de Sant Boi i les representa­nts de Madrid. Malgrat la força que van mostrar les Dridma A en les semifinals, el CBS Sant Boi va poder derrotarle­s en la final, aconseguin­t així el títol de campiones d’Espanya per tercera vegada en 5 anys. Per darrere de les amfitrione­s i el Dridma, les jugadores del CBS Cambre van superar les jugadores d’Hospitalet en la lluita per l’última plaça del podi

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain