Mundo Deportivo (Barcelona)

El running es consolida a Esports UB

-

Que el running és una pràctica cada cop més estesa entre tota la població, és una evidència. Cada setmana s’organitzen a tot Catalunya multitud de proves esportives de diferent tipus, dificultat i recorregut. I una bona mostra de la bona salut d’aquesta pràctica esportiva la trobem a Esports UB. Tots els dilluns i dimecres (de 19 a 20.30 hores) es troben els UB Runners, un punt de trobada de tots els corredors que volen córrer en companyia i participar d’activitats conjuntame­nt.

“Som una instal·lació amb 100.000 metres quadrats i l’espai de lleure a l’aire lliure més gran de tota la ciutat”, defensa Gerard Ferragut, director del complex esportiu, “amb UB Runners anem una passa més enllà, i oferim córrer en companyia per la instal·lació, per la ciutat, i anar plegats a curses que se celebren cada setmana”.

Jean Bouin

Una de les més destacades és la Jean Bouin, que es durà a terme aquest diumenge a la ciutat de Barcelona. Els UB Runners porten temps preparant de manera específica aquesta cursa: “Els entrenamen­ts setmanals permeten aprofundir en la tècnica de carrera, els estirament­s i altres bones dinàmiques imprescind­ibles per a al salut del runner”, informa Isabel de la Fuente, cap d’activitats de la instal·lació. De fet, UB Runners està dirigit per llicenciat­s oficials d’educació física i profession­als del sector esportiu.

Properes cites

A banda de la Jean Bouin, les properes cites previstes per a UB Runners serà la Cursa RACC , prevista per al proper desembre al Circuit de Catalunya (Montmeló), i la UNIRUN, que enfronta les universita­ts catalanes en una prova que té lloc al Fòrum

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain