Mundo Deportivo (Barcelona)

70 jugadors es presenten per formar part de la selecció catalana

-

Aquest passat cap de setmana es va celebrar una nova jornada de supervisió de jugadors per entrar a formar part de les seleccions catalanes que participar­an al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiqu­es del proper mes d’abril. Els tècnics del programa de tecnificac­ió GET Blume van veure un total de 137 jugadors, entre categoria masculina i femenina, infantil i cadet, vinguts d’arreu del territori català.

Diumenge, els 34 jugadors de categoria infantil provenien d’11 clubs diferents. Els que van tenir major representa­ció van ser el CV Arenys i el FC Barcelona, amb 6 candidats cadascun. El seguien de prop el CN Sabadell amb 5, el Vall d’Hebron amb 4, i el CV Monjos i la Salle Girona amb 3 cadascun. Amb dos o menys jugadors hi van ser presents el CV Olot, el CV Premià de Dalt, el CV AA Llars Mundet, l’Escola Orlandai i el CV Sant Pere i Sant Pau. En categoria cadet, es van presentar 36 candidats de 9 clubs. La representa­ció més nombrosa va ser la de l’AE Carles Vallbona i la del Balàfia Vòlei Club, amb 7 jugadors cada entitat. Els altres clubs amb possibles jugadors en la selecció catalana cadet van ser: el CV Monjos, el CV Arenys, el FC Barcelona, el CV Vall d’Hebron, el Sant Pere i Sant Pau, el CN Sabadell i l’Escola Orlandai.

Pel que fa a les categories femenines, en total van passar per les proves 37 jugadores infantils de 17 clubs diferents. El club que més jugadores va aportar va ser el CVB Barcelona amb 8 candidates, seguit del DSV CV Sant Cugat amb 6 i del CV Sant Quirze amb 5. Amb 5 o menys jugadores trobem el CV Vall d’Hebron, el CECELL, l’AE Carles Vallbona, el CV Sant Just, el CV Olot, el CV Esplugues, el CEV L’Hospitalet, el CV Mataró, el CN Sabadell, el CV Monjos, l’EIC Salou, el CV Gavà i el CV Rubí.

En categoria cadet femenina, hi havia 30 esportiste­s d’11 clubs que estaven representa­ts per jugadores, sent el DSV CV Sant Cugat el club que més n’aportava amb 7 candidates. El seguia de prop la Blume amb 6, el CV Vall d’Hebron amb 6 i, tant l’AE Carles Vallbona, com el CVB Barcelona amb 3 jugadores cada un. Després, amb una jugadora el CV Premià de Dalt, el CV Sant Esteve, el CECELL, el CV Mataró, el CN Sabadell i el CV Sant Boi

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain