Mundo Deportivo (Barcelona)

L’Horta ja ha presentat les seves al·legacions

- Manuel Ayala

L’Horta ha presentat les seves al·legacions, després de la impugnació de la semifinal de la Copa Catalunya Absoluta per part del Llagostera. L’equip ‘blanquet’, després d’empatar en el temps afegit, es va imposar als llançament­s de penal (6-5).

El club gironí reclama el seu passi a la final agafant-se en el que va exposar el col·legiat, Raúl Calle Martínez, el l’acta, on deia que “després d’expulsar els jugadors Adrián Lledó i Sergi Arranz, aquests van marxar i van tornar a entrar al camp”. L’Horta es defensa dient que els jugadors no s’havien adonat de l’expulsió i sempre van estar a la vista de l’àrbitre, ja que com es pot comprovar pels diferents vídeos, els futboliste­s mai no van abandonar el terreny de joc i, segons després, davant les queixes dels jugadors del Llagostera, va aturar el partit i els va fer fora, la qual cosa havia d’haver fet Calle Martínez abans de reprendre un joc que mai s’havia d’haver continuat amb la presència dels expulsats.

Debuta Eudald

El porter de l’Ascó, Sergio López, es va sentir indisposat durant el viatge a Figueres i va propiciar el debut d’Eudald sota pals.

Jordi López pateix un accident L’entrenador del Cardedeu, Jordi López, va patir un aparatós accident de trànsit quan anava cap al camp del Vic. Un cotxe, amb un remolc amb dos cavalls, se li va tirar a sobre del seu carril, deixant el seu vehicle totalment destrossat. Tot i això, el tècnic va anar al camp del Vic a dirigir el partit: “Tenia moltes ganes d’aquest partit. Quan estava a la carretera em van veure molts futboliste­s, perquè tots passen per allà. Fins i tot vam dir-me d’anul·lar el partit, però jo vaig pensar que el millor era donar una imatge de normalitat i vaig anar al camp. Vaig estar allà i vaig fer el que vaig poder, però potser no estava en les millors condicions”. En acabar el matx, Jordi López va anar a l’hospital on li van posar un collaret i una protecció per al canell.

Víctor Aliaga arriba tard

L’extrem del Cerdanyola, Víctor Aliaga, no va poder sortir de titular, ja que es va presentar al vestidor amb més de mitja hora de retard i va al·legar que a l’hora de trobar el camp dels Canyars s’havia perdut. La sort que va tenir és que Pau López, amb una petita contractur­a, va haver d’abandonar el camp en el minut 19 i ell el va substituir.

Li poden caure 3 o 4 partits

Al tècnic de Llagostera, Óscar Álvarez, li caurà una sanció d’entre 3 i 4 partits, ja que va ser expulsat en el partit davant l’At. Balears per “Introduir la pilota en el terreny de joc des de la banqueta, estant el joc aturat i retardant la seva represa”. A més, l’àrbitre, García Aceña, va recollir a l’acta: “Després de ser expulsat es va situar a la graderia presencian­t l’enfrontame­nt, sense marxar al vestidor”.

Edile ja juga en el Sant Jaume Llierca

El defensa nigerià Edile Matthew ha fitxat pel Sant Jaume de Llierca, cuer del grup 1 de Segona Catalana que aquest any s’ha convertit en el filial de l’Olot. Edile té passat en el Banyoles, La Jonquera, Olot i Terrassa, entre d’altres. Jordi Belló es lamenta

Després de l’empat a casa contra el Sant Ildefons, l’entrenador del Balaguer, Jordi Belló, manifestav­a que “no hem sabut tancar el partit. Ens ha costat avançarnos en el marcador i quan ho hem aconseguit hem fet un pas enrere i això ha servit perquè ens empatessin. Després hem tornat a posar-nos per davant però no hem sabut aguantar el resultat fins al final. Ha estat una llàstima”.

Jordi Roger reconeix el gran esforç

El Cornellà va superar el Peralada (1-2) en un partit marcat per la forta tramuntana. L’entrenador dels verds, Jordi Roger, així ho reconeixia: “El partit ha estat marcat pel vent. En la primera part ho teníem a favor i hem atacat. Ha estat clau marcar abans del descans. En la segona, sabíem que anàvem a patir i només ho hem passat realment malament en els últims minuts, arran del seu gol. Vull felicitar els meus jugadors perquè han aconseguit guanyar fent un gran esforç”. El Cornellà ha tornat a la zona de privilegi de la classifica­ció.

Xavi Posas deixa l’Avià

L’entrenador de l’Avià, Xavi Posas, ha abandonat l’equip per una decisió que ja havia pres fa temps, ja que estava a l’espera de l’arribada d’un nou tècnic que serà Iván Besora. L’Avià és penúltim en el grup 4 de Segona Catalana.

Miki no impugnarà

L’entrenador del Castelldef­els, Miki Carrillo, en enterar-se de la forta sanció que li havia caigut a Jonatan Toledo, jugador del Cerdanyola que dirigeix el seu germà Toni, va comentar en la prèvia: “Per mi, el pot alinear, que jo no impugnaré el matx”. Toledo va ser expulsat quan feia de delegat d’un equip aleví i li han caigut set partits.