Mundo Deportivo (Barcelona)

Sis medalles per als catalans a l’Europeu

-

El cap de setmana de l’1 al 3 de desembre va tenir lloc al Poliesport­iu “El Limón”, d’Alhaurín de la Torre, Màlaga, una nova edició de la Copa d’Europa de Powerlifti­ng Raw amb presència de cinc atletes de la Federació Catalana de Físic-culturisme.

En la competició de power, l’atleta Beatriz Cano va obtenir la medalla d’or en la categoria de menys de 47 quilos amb un total de 235 quilos en els tres moviments, mentre que Mara Moreno aconseguia la medalla de bronze en la categoria de menys de 52 quilos amb un total de 212,5 quilos. En la divisió masculina de la mateixa competició, Eduard Moreno va obtenir la medalla de bronze en la sempre complicada categoria de menys de 105 quilos amb un total de 700 quilos entre els tres moviments.

En la competició de Pressió en Banc, l’atleta Jordana de Haro s’alçava amb la medalla d’or en la categoria de menys de 52 quilos amb un aixecament de 67,5 quilos, alhora que aconseguia també el triomf en la categoria absoluta de la mateixa competició. D’altra banda, Maribel Cano, va obtenir la primera posició en la categoria de menys de 57 quilos amb un aixecament de 65 quilos.

Un nou triomf dels aixecadors catalans en el context del powerlifti­ng internacio­nal que ve a sumar-se als èxits esportius d’aquesta federació aconseguit­s en el darrer any.