Mundo Deportivo (Barcelona)

Esports UB celebra l’arribada del Nadal

-

Queda poc més de dues setmanes per a l’arribada de les Festes de Nadal, i el Servei d’Esports de la Universita­t de Barcelona ja es prepara amb tot un seguit de novetats per a abonats i nous abonats a la instal·lació.

Calendari esportiu

La més destacada és la confecció d’un calendari per a l’any 2018 basat en consells i recomanaci­ons esportives. Se’n produiran fins a 2.000 exemplars i es distribuir­an a abonats i a nous abonats, i l’objectiu és conscienci­ar d’una pràctica esportiva saludable i amb seny: “Volem que el nostre abonat gaudeixi de l’esport i tot el que la nostra instal·lació ofereix, però també que sigui conscient de la importànci­a de dur-lo a terme de manera responsabl­e”, diu Isabel de la Fuente, responsabl­e de l’àrea d’activitats del Servei d’Esports.

Per aquesta raó, cada mes es dedica a un consell esportiu vinculat a l’estació de l’any i a una disciplina esportiva concreta: “Tenim una tipologia d’abonat molt diversa, des d’esports d’equip a pràctica esportiva individual, però l’important és seguir unes normes mínimes de bon ús”.

Invitacion­s per a abonats

Vinculada a aquesta tasca de conscienci­ació i promoció de l’esport saludable, la instal·lació posarà a l’abast de tots els abonats dues invitacion­s per poder convidar a qui vulguin a la instal·lació al llarg de 2018, juntament amb la felicitaci­ó de Nadal. L’objectiu és donar les gràcies per la seva confiança i que gaudeixin de l’esport i la instal·lació amb amics i familiars sota el lema de l’esport en companyia es gaudeix més!

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain