Mundo Deportivo (Barcelona)

La selecció catalana amateur vol arribar a Ucraïna

- Manuel Ayala

La selecció catalana amateur va salvar el primer obstacle de la primera ronda de la Copa Regions UEFA, després d’igualar amb Navarra (1-1) i golejar més tard de forma escandalos­a Extremadur­a (9-0) que va acudir amb jugadors que militen en la Primera Divisió d’aquella Territoria­l, mentre que tots els de Catalunya juguen a Tercera.

El següent pas és la disputa de la fase intermèdia estatal. El combinat català s’enfrontarà a Castella Lleó a doble partit abans del 28 de febrer, així que els enfrontame­nts seran entre setmana. Castella Lleó s’ha classifica­t en superar, a l’Estadi Helmántico de Salamanca, Canàries (1-0) i Melilla (20), respectiva­ment.

Si els pupils de Toni Almendros deixen a la cuneta els castellans­lleonesos passarien a la fase final en la qual ja esperen Castella-la Manxa i Aragó, mentre que Galícia i València jugaran una eliminatòr­ia que decidiria la quarta i definitiva plaça. Aquesta ronda se celebraria per Setmana Santa, a finals de març, i l’escenari està per definir, encara que les quatre seleccions que quedin, de ben segur, voldran optar a ser seu.

El campió d’aquesta fase espanyola arribaria a la fase intermèdia europea. Els partits se celebraran, els dies 2, 4 i 7 d’octubre del 2018 a Ucraïna entre els representa­nts d’Espanya, Azerbaidja­n, Finlàndia i Ucraïna. El vencedor a terres ucraïneses es guanyarà un lloc en la ronda final definitiva, en què encara es desconeix el calendari i les dates de la mateixa Altes en el Manresa

El Manresa de Dani Andreu ha incorporat dos nous jugadors. Es tracta del porter Richi Paz, que arriba procedent del Peralada i que, per temes personals, no podrà debutar fins al mes de gener, i del centrecamp­ista ofensiu Adri Arenas, que arriba del Sant Quirze. L’equip del Bages va guanyar un amistós a Rubí contra el Juventud 25 Septiembre (24). Iván García i Toscamani van marcar pels vallesans, mentre que Brian Canalejo, Manel Sala, Moha i Leandro van anotar pels manresans.

Fitxatge en el Cerdanyola

Albert López, extrem dret que havia estat en el San Cristóbal, ha causat baixa en el Manresa i és la nova incorporac­ió del Cerdanyola Vallès. Garrido: “Hem donat un pas gegant” Davant del Lleida, l’Olot va aconseguir la seva segona victòria de la temporada, la primera amb Raúl Garrido a la banqueta. El tècnic dels de la Garrotxa era un home feliç: “Estàvem mereixent la victòria en les últimes jornades. L’equip ha treballat fenomenalm­ent i era qüestió de temps. Hem d’estar molt contents, ens hem defensat de meravella. Això ha de servir per demostrar que tenim capacitat. Estic convençut que ens en sortirem, avui hem donat un pas de gegant, per números i per moral. Estic molt satisfet i feliç”.

Sobre l’errada del porter Ginard, que va propiciar el gol del Lleida, afirmava que “ens ha salvat molts partits, seria injust recriminar ara l’errada del gol. Només el puc felicitar per la temporada”.

Jordi Roger: “L’equip té molt mèrit” El Cornellà va superar l’At. Balears a l’afegit (1-2). L’entrenador, Jordi Roger, no podia amagar la seva satisfacci­ó: “Estic súper content. Guanyar al 94’, imagina’t! Vam fer l’empat al 88’ i l’equip va insistir i mai no va abaixar els braços. Portem 18 de 21 punts possibles. Té molt de mèrit el que hem fet perquè en aquesta categoria és dificilíss­im guanyar. Però l’equip entrena de meravella i al final obté el seu premi. Sabem que serà molt difícil mantenir aquest nivell fins al final, però treballare­m per aconseguir-ho”

 ?? FOTO: FCF ?? Catalunya amateur jugarà la fase intermèdia de la Copa Regions UEFA Després de sumar 4 punts en la primera fase
FOTO: FCF Catalunya amateur jugarà la fase intermèdia de la Copa Regions UEFA Després de sumar 4 punts en la primera fase
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain