Mundo Deportivo (Barcelona)

El Cornellà s’aferma en la tercera posició

Enric Gallego va tornar a ser decisiu en marcar els dos gols del seu equip en els compassos finals

- Manuel Ayala

El Cornellà, a una jornada de la conclusió de la primera volta, és el millor equip català del grup i, a més, ara s’ha afermat en la tercera posició, després de superar a domicili l’atlètic Balears, gràcies a l’encert de nou d’un Enric Gallego que va marcar els dos gols de la remuntada en els compassos finals.

El Sabadell, més del mateix. En un partit que tenia dominat en el marcador va veure com se li escapaven dos punts d’or contra el Mestalla i es consumava així el seu dotzè empat de la present temporada.

L’Olot s’acosta a la salvació, ja que va aconseguir el seu segon triomf de l’actual campanya, el primer de la mà de Raúl Garrido, a costa d’un Lleida que es desinfla en aquesta Lliga i ja acumula un total de vuit partits sense conèixer el triomf.

A Badalona es va produir el resultat més lògic (1-1), ja que els escapulats encara no saben el que és perdre en el seu Nou Municipal i el líder Mallorca es manté invicte.

Greu ensopegada del Peralada que segueix en zona de descens directe. Ara, el filial del Girona ha d’afrontar un calendari terrible. Té dos desplaçame­nts consecutiu­s en què ha de travessar l’oceà, per enfrontar-se al Formentera i el Mallorca. Després rep el València Mestalla i rendeix visita al Lleida. El seu pròxim visitant serà l’Elx abans d’afrontar el derbi al Municipal d’Olot.

Desfeta del Llagostera a El Clariano en perdre per la mínima (1-0), després de quedar-se amb superiorit­at numèrica des del minut 23, que va ser quan Pitu Comadevall va fallar un penal

 ?? FOTO: S. DIHOR ?? Nou empat El dotzè del Sabadell
FOTO: S. DIHOR Nou empat El dotzè del Sabadell

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain