Mundo Deportivo (Barcelona)

Volen ser més regulars

Amb Xavi Moro a la banqueta, el Mollet ha aconseguit sumar cinc victòries i es troba a la zona tranquil·la

- Encarna García Mollet del Vallès

Ubicat a la zona mitjana de la classifica­ció, el Mollet va iniciar la temporada de manera força irregular, amb només tres punts de 15 possibles. Això va provocar la marxa de Dani Rizaldos, que havia agafat les regnes de l’equip a l’inici de temporada.

Amb l’arribada del seu substitut, l’exjugador profession­al Xavi Moro, es va produir la primera victòria i el Mollet va sortir de la zona de descens. Des que Moro se’n va fer càrrec, l’equip ha aconseguit cinc victòries, un empat i ha perdut tres partits, la qual cosa fa que estigui ara mateix a la zona tèbia de la classifica­ció, amb 19 punts. “Necessitem ser més constants. Estic content amb l’actitud dels jugadors. Cada cop semblem més l’equip que volem ser, però hem de ser més regulars”. El tècnic assegura que quan va arribar es va trobar una plantilla “una mica tocada psicològic­ament. Ara s’ha canviat l’actitud, però si volem aspirar a estar a dalt, tenim l’assignatur­a pendent de no rebre tants gols. Tenim més dianes en contra que a favor, i això no pot ser. Només hem deixat la porteria a zero una vegada”.

Xavi Moro diu que quan va arribar al club li van dir: “Portem nou anys intentant pujar”. Ell és conscient del que hi ha i pensa que “si solucionem el tema de la regularita­t veurem fins on som capaços d’arribar”

 ?? FOTOS: PERE PUNTÍ ?? El Mollet ha d’apuntalar la seva defensa per tal de rebre menys gols, ja que ara en té més en contra que no pas a favor
FOTOS: PERE PUNTÍ El Mollet ha d’apuntalar la seva defensa per tal de rebre menys gols, ja que ara en té més en contra que no pas a favor
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain