Mundo Deportivo (Barcelona)

El Júnior FC, campió de Catalunya de la Lliga de Divisió d’Honor femenina

-

El Júnior FC s’ha proclamat campió de Catalunya de Divisió d’Honor femenina al guanyar el RC de Polo en la final que es va jugar dissabte a les instal·lacions del CD Terrassa.

El combinat de Joan Vidal s’ha alçat amb el títol a la tanda de penals, 3-2, ja que es va arribar a la fi de l’encontre amb el resultat d’1-1. El RC de Polo va marcar el primer gol de la jornada al minut 42, per Isabel Zaldúa, però nou minut més tard Mariona Serrahima empatava, així el títol es decidia als penals. Dotze han estat els llançament­s fets, però la portera del Júnior FC ha aconseguit aturar el sisè i Carlota Petchamé ha estat l’encarregad­a de marcar el tercer gol a favor de les santcugate­nques, gol amb el qual han aconseguit el seu vuitè títol d’aquest prestigiós campionat.

El bronze també s’ha decidit a la tanda de penals, ja que el partit entre CD Terrassa i Club Egara ha acabat amb empat a 2, però finalment l’equip local ha aconseguit vèncer per 4-3. Els gols del Club Egara els han fet Carola Salvatella i Nona LópezLlaud­er, els del CD Terrassa Clara Ycart i Júlia Pons.

A la fi del partit de la final els col·legiats Sandra Adell, Roger Vizcaíno, Àlex Freixa i la delegada tècnica Dolors Trujillo van rebre una placa commemorat­iva. Anna Gil, de l’equip campió, va ser distingida amb el premi a la “Millor Jugadora”. El president de la Federació Catalana d’Hockey, Xavier Adell, ha lliurat les copes i medalles acompanyat de Santi Siquier, representa­nt territoria­l de l’Esport de Barcelona; Quico Sala, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Matadepera; Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa i de Rafa Espino, president del Júnior FC

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain