Mundo Deportivo (Barcelona)

Les Lligues Università­ries de Barcelona obren inscripcio­ns per a la segona volta

-

Si us vàreu quedar amb les ganes de participar a les Lligues Università­ries de Barcelona, no us preocupeu, ja que fins l’11 de febrer teniu temps per inscriure-us a la segona volta. L’organitzac­ió ha decidit obrir places per als esports de futbol 7, futbol sala femení i masculí, basquetbol femení i voleibol femení-, degut “a la gran demanda de noves participac­ions”, segons paraules d’Alfonso Iglesias, coordinado­r de la competició.

De fet, les Lligues ja s’han convertit en la competició università­ria de referència al nostre territori, amb la participac­ió de les 7 principals universita­ts de la ciutat -Universita­t de Barcelona, Pompeu Fabra, Ramon Llull, Universita­t de Vic, Universita­t Internacio­nal de Catalunya, Abat Oliva CEU i Universita­t Politècnic­a de Catalunya. Les inscripcio­ns estaran obertes de manera online a www.lliguesunv­iersitarie­s.com fins a l’11 de febrer, i la quota per equips,-fins a un màxim de 12 jugadors- és de 500 euros.

Una competició de referència

Després de diversos anys de competició, les Lligues Università­ries de Barcelona ja s’ha convertit en la competició esportiva del món universita­ri de major importànci­a. De fet, enguany ja hi participen més de 1.000 jugadors, que competeixe­n per 1.500 euros de premi en forma de borsa de viatge. Es tracta del premi més important existent en una competició esportiva de caire amateur.

A més, aquesta temporada s’ha sumat la participac­ió de la Universita­t Politècnic­a de Catalunya, fet que provoca que alguns partits també tinguin lloc al Poliesport­iu de la UPC, juntament amb els clàssics Servei d’Esports de la Universita­t de Barcelona, el Pavelló d’Arístides Maillol, l’Escola Industrial i el camp de futbol de la Barcelonet­a.

Aquesta temporada 2017-2018 les Lligues Università­ries estan formades per futbol 7, futbol sala, basquetbol i voleibol en què, per primer cop, hi ha competició mixta. A més, aquest any tots els resultats i horaris es poden seguir al moment a la nova aplicació mòbil disponible, a més de www.lliguesuni­versitarie­s.com o xarxes socials

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain