Mundo Deportivo (Barcelona)

L’Europa se situa en la zona de privilegi

- xuts Manuel Ayala

Després del seu triomf al Prat, gràcies a un gol de Manolo Raillo a les acaballes, l’Europa s’ha situat per primer cop en la temporada en la zona de promoció per l’ascens. Ara és quart, empatat a 41 punts amb el tercer, que és, precisamen­t, el conjunt ‘potablava’. L’entrenador dels europeiste­s, Joan Esteva, resta importànci­a a la posició que té l’equip ara mateix, ja que “nosaltres afrontem cada partit sent conscients de la situació que ens trobem. L’equip ha patit baixes i no s’han cobert. Està minvat respecte a l’inici de campionat però està fent una feina extraordin­ària. Hi ha ambició per mantenir-nos on som ara”. Sobre el matx contra el Prat, Esteva només tenia paraules d’elogi per als seus jugadors: “Són tres punts molt macos, un premi molt gran per l’esforç que ha fet l’equip davant d’un rival que exigeix molt. Crec que hem fet un gran partit i que hem aconseguit superar un rival que ha fet mèrits, ha tingut ocasions, però la victòria és justa pel treball i perquè hem contrarest­at les seves virtuts”. Azparren: “No marxem contents” Després d’empatar amb l’Ascó (1-1) tercera igualada consecutiv­a- el Sant Andreu ha caigut dels llocs de privilegi. L’entrenador dels quadribarr­ats, Mikel Azparren, no estava gens content amb el darrer partit de l’equip: “Podria pensarse que després d’haver començat perdent, l’empat ens seria suficient, però no és així, perquè el meu porter no ha hagut ni d’intervenir, ens han xutat dues vegades a porta. No marxem contents perquè som ambiciosos i creiem que hem pogut guanyar”.

Alta en el Farners

El Farners ha incorporat Carles Callicó, que estava jugant a Itàlia. És un interior de 23 anys i s’espera que pugui debutar en el pròxim partit de Lliga, dissabte a les 17.15h, al camp del Mollet, si és que ja ha arribat el trànsfer.

Així està ara la plantilla del Tortosa Després de les baixes i altes, el Tortosa, que ara té nou entrenador, Víctor Vera, compta amb 17 jugadors. Així doncs, en els pròxims dies està previst que es fitxin dos o tres futboliste­s més. Porters: Selu i Carlos Escrichs. Defenses: Manolo Puig, Samu, Villarroya, Dani Bel i Édgar Domingo. Centrecamp­istes: Aitor Bilbao, Sebbeh, Didi, Cristian Ventura i Sergio Mata. Davanters: Nico Charpín, Josep Maria Montfort, Adri Alonso, Nelson i Max Morell.

Dos lesionats al Santboià

Dos jugadors del Santboià van haver de ser substituït­s abans del descans. Guillem Castell, per un cop al gluti, i Juanlu amb un possible esquinç al lligament intern del turmell.

Raúl Garrido, decebut pel resultat Després de l’empat contra el Peralada, l’entrenador de l’Olot, Raúl Garrido, es mostrava decebut, ja que creia que “l’equip ha fet mèrits per aconseguir la victòria. És un punt que ens acosta més a l’objectiu, m’agrada ser positiu però no marxo satisfet”. Tot i això, estava content amb el rendiment de l’equip: “No puc demanar-los res més, als meus jugadors. Hem estat més d’una hora assetjant el rival”.

Per la seva part, Chicho, tècnic del Peralada, reconeixia la dificultat del matx: “L’Olot juga amb un sistema incòmode. Hem intentat contrarest­ar-lo i no ha funcionat com havíem esperat” . Jordi Roger: “Tenim un problema”

El Cornellà va caure al camp de l’Ebro (21). L’entrenador, Jordi Roger, assegura que “el resultat és el que és. Tenim un problema i és que cada setmana encaixem gols. A Segona B, tots els partits són molt complicats i sabíem que l’Ebro és molt fort a casa”.

El Manresa, un any sense perdre Després de guanyar al camp del Lloret, el Manresa porta ja un any sense perdre fora de casa, dins del grup 1 de Primera Catalana. L’última derrota va ser, curiosamen­t, el 21 de gener de 2017, al Municipal de Lloret. En aquest temps ha aconseguit sis empats i dotze victòries, nou d’elles en el present exercici.

El Sabadell Nord líder

El Sabadell Nord, que entrena Quico Díaz, va superar el Tona (1-0) i assoleix la primera posició del grup IV de Segona Catalana, empatat amb el Parets, per primer cop en molts anys. Quarta victòria seguida amb quatre partits sense rebre cap gol.

Partits endarrerit­s

Aquesta setmana no es disputen les lligues de territoria­l per la festivitat del Carnestolt­es, així que es recuperara­n alguns partits pendents.

 ?? FOTO: PERE PUNTÍ ?? Joan Esteva L’entrenador de l’Europa es mostrava orgullós de la seva plantilla
FOTO: PERE PUNTÍ Joan Esteva L’entrenador de l’Europa es mostrava orgullós de la seva plantilla
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain