Mundo Deportivo (Barcelona)

Duríssima estrena del Trofeu Resistènci­a Ciclomotor­s 2018

-

Les instal·lacions esportives de Can Taulé van acollir, el cap de setmana passat, la primera cursa de la temporada del Trofeu Resistènci­a Ciclomotor­s 2018. 28 equips van participar en la cursa, dels quals cinc no van poder acabar.

Javier Amatriain i Aaron Serrano van ser els més ràpids de les

3 Hores Resistènci­a de Can Taulé. L’equip que llueix el dorsal 26 va estar batallant per la victòria amb els germans Marc i Joel Vives, els quals van aconseguir una meritòria segona posició. D’altra banda, Xavier Martínez i Víctor Redondo, de menys a més al llarg de la cursa, van completar el top 3 de l’scratch i de la categoria Grup Aigua. En la categoria Canvi, la victòria va ser per a l’equip 111, format pels pilots Daniel Martínez i Borja Serra. En segona posició, Víctor Puertas i Marc Morro, mentre que Josep Florensa i Oriol Peña van completar la tercera posició del podi. Juan Ramón Marín i Julian Cortés (Grup Aire) van aconseguir la victòria amb més patiment del compte, ja que, a poques voltes del final de la cursa, la seva moto va pararse enmig d’una fanguera. Carregat de fang fins a dalt, Marín i el seu company Cortés van aconseguir engegar el motor i creuar la bandera de quadres en primera posició. Sergi i Jordi Ventura van quedar-se a les portes de la primera posició, però finalment van haver-se de conformar amb la medalla de plata. Gerard Aràbia i Xavier Martín van tancar les posicions de podi de la categoria