Mundo Deportivo (Barcelona)

Doblet de Catalunya als Autonòmics sub16 masculins i femenins a València

-

Les seleccions catalanes sub16 s’han proclamat, per tercer any consecutiu, campiones dels Campionats Autonòmics sub16, que aquesta edició s’han celebrat a València del 22 al 25 de març.

Ambdues seleccions s’han penjat les medalles d’or després de guanyar les respective­s finals contra la Comunitat de Madrid per 4-2 les noies i 7-0 els nois, a més, les dues han arribat a la final invictes.

Al campionat masculí, Catalunya ha guanyat Euskadi per 0-8; a la Comunitat de Madrid per 0-5; a la Comunitat Valenciana per 8-0; a Cantàbria per 0-10 i a Astúries per 13-0. La final la van jugar contra la Comunitat de Madrid i van guanyar per un contundent 7-0. Cantàbria va penjar-se al bronze al guanyar a Euskadi per 2-2 (3-2),

Al campionat femení, Catalunya ha guanyat Astúries per 0-14; a la Comunitat de Madrid per 2-1; a Euskadi per 4-1; a Cantàbria per 0-10 i a la Comunitat Valenciana per 4-3. En el partit de la final van superar la Comunitat de Madrid per 4-2.

En representa­ció del Col·legi Català d’Àrbitres han participat Joan Verdaguer, al Campionat Masculí, i Oriol Rodríguez Setó, al femení. Dolors Trujillo ha fet les funcions de Delegada Tècnica del Campionat Autonòmic femení.

Andreas Rafi (FC Barcelona) ha rebut el premi a Millor Jugador i Màxim Golejador; Enric Alavedra (Club Egara) també ha rebut el de Màxim Golejador.

Maria Gestí (Atlètic Terrassa) ha rebut també dos del premis individual­s: el de Millor Jugadora i Màxima Golejadora

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain