Mundo Deportivo (Barcelona)

El Torneig Internacio­nal Catalunya reviu amb força

-

El pavelló Joana Ballart de Valls ha acollit, del 30 de març a l’1 d’abril, l’onzena edició del Torneig Internacio­nal Catalunya, amb la participac­ió de prop d’una seixantena de nens i nenes de les categories de benjamins i alevins. La competició va comptar amb joves participan­ts de tres seleccions -Catalunya, Andalusia i el País Basc-, dos clubs de Bèlgica -VTTL i AFTT Namur- i vuit clubs catalans -Ganxets de Reus, Cassà, Masquefa, Sant Cugat, Torelló, Bàscara, Els Amics de Terrassa i Els 8 de la Garriga-.

Torneig didàctic

Adreçat a les dues categories més petites de la piràmide formativa, el torneig ha tingut un component molt didàctic i esportiu, fent que fossin els propis participan­ts els que arbitressi­n els partits i propiciant uns sistemes de competició que han facilitat a tots els nens i nenes poder jugar un nombre similar de partits, independen­tment del seu nivell. Per aquest motiu, en la modalitat femenina, a més del torneig correspone­nt a cada categoria d’edat, se n’ha disputat també un de transversa­l obert a totes les jugadores, tant benjamines com alevines.

El TIC buscarà en els pròxims anys consolidar-se i créixer, en el marc del projecte global que impulsa la FCTT amb l’objectiu d’orga- nitzar a Catalunya un torneig internacio­nal per a cada un dels cinc nivells competitiu­s: categories petites de formació (TIC a Valls), categories intermèdie­s (SYOC a Platja d’Aro), alt nivell absolut (Trofeu Ciutat de Barcelona), categories de veterans (Torneig Costa Daurada a Salou) i tennis de taula adaptat (Open a Sant Cugat).

Quadre d’honor

Marc Miró (Catalunya) i Yanira Sánchez (Andalusia) han estat els vencedors a la categoria alevina; mentre que Hugo Urquizar (Andalusia) i Camila Moscoso (Catalunya) han aconseguit el triomf a la benjamina

 ?? FOTO: ANTONIO ÁLVAREZ ?? El torneig va comptar amb participan­ts de les seleccions de Catalunya, Andalusia i Pais Basc
FOTO: ANTONIO ÁLVAREZ El torneig va comptar amb participan­ts de les seleccions de Catalunya, Andalusia i Pais Basc

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain