Mundo Deportivo (Barcelona)

Joan Esteva planta l’Europa i Ramon Gatell agafa l’equip

- Manuel Ayala

En acabar el partit davant del Sant Andreu, i abans de començar la roda de premsa, el tècnic de l’Europa, Joan Esteva, va comunicar que “aquest ha estat el meu últim partit a la banqueta de l’Europa”. La notícia va sorprendre els directius de l’entitat escapulada que esperaven que l’entrenador, després del que havien parlat amb ell, continués fins al final de la temporada. Li havien anunciat, durant la setmana, que no seguiria i que David Vilajoana, tècnic del filial, seria el preparador del pròxim curs. En els quatre partits que resten per acabar la Lliga es farà càrrec de l’equip el director del futbol formatiu del club gracienc, Ramon Gatell.

Joan Esteva va pressionar els dirigents del club de cara a la seva continuïta­t: “Necessitav­a saber-ho per decidir el meu futur, ja que ara, tinc pendent uns treballs per al període estival. Penso que la campanya ha estat molt bona gràcies a la feina del cos tècnic, així com de la plantilla. Si haguéssim tingut una mica més de sort en moments puntuals ara estaríem en la zona de privilegi. Hem de tenir present també que van marxar una sèrie de jugadors importants i no es van cobrir les baixes en un moment en què l’equip, al final del mercat d’hivern, va passar una de les places de promoció d’ascens”.

Joan Esteva ha dirigit l’equip durant 59 partits, amb un total de 22 victòries, 20 empats i 17 derrotes.

Nacho Castro: “Ha faltat actitud” L’entrenador de l’Horta, Nacho Castro, es queixava del comportame­nt del seu equip en la primera part davant del Gavà: “Ha faltat actitud. Hem realitzat els pitjors 45 minuts de la temporada i jugant així qualsevol equip et pot pintar la cara. Semblava un partit entre solters i casats”.

Castillejo, satisfet amb l’empat Després de l’empat contra L’Hospitalet (1-1), l’entrenador de l’Ascó, Santi Castillejo, estava content amb com s’havia desenvolup­at el partit: “Hem competit bé contra un gran equip que lluitarà per l’ascens. Hem tingut les nostres opcions, sobretot a la primera part, de posar-nos 2 o 3-0, però ells també han tingut les seves. Ha estat un partit igualat, al final crec que el resultat es bo”. Castillejo també va dir que “ells tenen un gran equip amb jugadors determinan­ts, però avui no hem estat tan efectius com la setmana passada. El millor és que seguim aspirant encara a estar a la segona fase”.

”Els 3 punts ens donen tranquil·litat” L’entrenador del Balaguer, Jordi Belló, es mostrava satisfet després del partit davant l’Igualada (2-1). “Són tres punts que ens donen tranquil·litat de cara a afrontar el tram final de la Lliga. Queden sis partit i intentarem quedar el més a dalt possible. El partit l’hem plantejat bé i només cal felicitar els meus jugadors per la feina feta. El treball està donant el seu fruit en forma de punts i gols”

”Jugant així, mereixem seguir a 2a B” L’Olot va igualar davant del Formentera en un partit en què va fallar innombrabl­es ocasions. L’entrenador, Raúl Garrido, es mostrava contrariat: “És complicat expressar les sensacions, tots hem vist que hi ha hagut un equip que ha tingut infinitat d’ocasions. Hem fet tot el possible i l’impossible per guanyar el partit. No puc demanar res més a l’equip. No ens han xutat ni una sola vegada a porteria, hem estat superiors. És normal que els jugadors estiguin dolguts”. I va afegir que “jugant així crec que som mereixedor­s de continuar a Segona B”. 653 minuts sense rebre gol

El Peralada va sumar un punt davant l’Alcoyano (0-0) i el porter Marc Vito ja duu 653 minuts sense rebre un gol. L’entrenador del filial gironí, Narcís Pèlach ‘Chicho’ valorava l’empat alhora que reconeixia el bon fer del rival: “L’Alcoyano ha fet un partit molt complet. Tenint en compte la nostra classifica­ció i la seva és lògic que s’ha procurat en defensa. A la segona part nosaltres hem fet un pas endavant i per ocasions, mereixíem alguna cosa més”. Chicho afirma que “encara ens cal una victòria més per lligar la permanènci­a”. Carrillo, descontent amb el joc

El Castelldef­els no va passar de l’empat davant del descendit Vilassar Mar. El tècnic, Miki Carrillo, reconeixia que l’equip no havia estat fi: “Ha sigut un partit fosc per part nostra. Volíem els tres punts per aconseguir evitar els descens directe, que això ja ho hem aconseguit de forma matemàtica, però ara volem allunyar-nos el més possible de les altres places per evitar complicaci­ons. Però quan no estàs al nivell adequat sumar un punt és el que toca i ara el que s’ha de fer és millorar.”

Partits entre setmana

Segona Catalana

G.2/ Sarrià-U. Llefià ................. (18/4) 21.15 Tercera Catalana

G.9/ S. Eulàlia R.-Torreta ........ (17/4) 21.30 G.11/ FE Júpiter-Olympia ...... (18/4) 21.00 G.8/ Cerelló-S. Vicenç H ......... (18/4) 21.00 G.7/ Can Parellada-Calaf ....... (18/4) 21.15 G.9/ Bigues-Vallès .................. (19/4) 21.30 G.14/ Pl Segur-Tornabous .... (20/4) 20.45 G.17/ Hostoles-Besalú ........... (20/4) 21.00 G.14/ Verdú-Butsènit ............. (20/4) 21.00 Lliga Nacional juvenil

Espanyol B-Cornellà B ............ (18/4) 20.45

 ?? FOTO: PERE PUNTÍ ?? Joan Esteva El tècnic de l’Europa va deixar l’equip després del darrer partit
FOTO: PERE PUNTÍ Joan Esteva El tècnic de l’Europa va deixar l’equip després del darrer partit
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain