Mundo Deportivo (Barcelona)

El Granollers sap que patirà

Amb l’arribada de José Solivelles en la jornada 19 es van fer diversos moviments a la plantilla

- Encarna García

Tot i que està fora del pou del descens directe, a Granollers saben que aquesta temporada tocarà patir. L’equip està quart per la cua i espera mantenir aquest lloc a final de Lliga: “Treballare­m per fer la nostra feina, que és quedar quarts per baix, perquè tal i com estan les coses -el cinquè per baix està a 10 punts- més amunt és gairebé impossible. Jo soc optimista i penso que els altres també faran la seva i no hi hauran descensos compensats”, explica l’entrenador, José Solivelles.

Solivelles va arribar a l’equip la jornada 19, en el darrer partit d’una primera volta que va ser per oblidar: “Quan vaig aterrar a Granollers, l’equip havia fet només 13 punts. Això, en tota una volta és molt poc. Ara n’hem fet 20, són números no per estar a dalt, però sí a mitja taula sense patir... però portàvem un dèficit molt gran i això condiciona molt”, diu el míster.

Amb l’arribada de Solivelles es van fer retocs a la plantilla: “Vam fer un equip, en la mida de les possibilit­ats, ja que va ser al mercat d’hivern, més d’acord amb el meu estil de futbol. Vam fer diversos moviments i, en contra del que es pot pensar, la plantilla és ara més barata que la que va començar. La meva manera de treballar és confiant molt en la gent jove i això és el que hem fet. I estic molt content, perquè hem donat la volta a la situació en tots els sentits. Ara mateix som un equip força competitiu”

 ?? FOTOS: MANEL MONTILLA ?? El Granollers de José Solivelles lluita en la zona baixa de la classifica­ció i espera salvar-se tot i quedar quart per la cua
FOTOS: MANEL MONTILLA El Granollers de José Solivelles lluita en la zona baixa de la classifica­ció i espera salvar-se tot i quedar quart per la cua
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain