Mundo Deportivo (Barcelona)

Àmplia participac­ió de la Universita­t de Barcelona als Campionats d’Espanya

-

Fins a 153 estudiants de la Universita­t de Barcelona estan participan­t als Campionats d’Espanya Universita­ris 2018, i que enguany es disputen a diverses localitats, la majoria a Andalusia i Extremadur­a. De moment ja s’han disputat 4 proves, amb 3 medalles obtingues: Or per a Míriam Rosado (-57 kg) i Mireia Lapuerta (-48kg) , i argent per a Marta Alsó -en la categoria de -52kg, totes elles en Judo. En atletisme (400 metres llisos), Lluís Vallejo va aconseguir el bronze.

Destaca també les cinquenes posiciones d’Oriol Siurana -5è en la categoria de Judo de -60kg-, i Miquel Domènech (800 metres llisos en la disciplina d’atletisme).

Esports d’equip

Tot i així, el gruix d’esportiste­s té lloc amb la celebració dels Campionats d’Espanya Universita­ris d’esports d’equip, en especial als esports de volei, handbol i rugbi i que tenen lloc a Màlaga, Almeria i Jaén, respectiva­ment.

Els campionats d’Espanya finalitzar­an a mitjans del mes de maig amb les proves d’halterofíl­ia, lluita i taekwondo.

Mirada als Campionats d’Europa

De fet, les finals dels Campionats d’Espanya seran una bona prova per mesurar les possibilit­ats de les diverses universita­ts de cara als Campionats d’Europa Universita­ris que se celebren a Coimbra (Portugal) el proper mes de juliol. La Universita­t de Barcelona ja té assegurada la seva participac­ió als esports d’handbol i judo

Presentaci­ó de l’Unitennis Tour

Coincidint amb l’Open Banc Sabadell s’ha presentat oficialmen­t l’Unitennis Tour, una iniciativa de les 12 universita­ts catalanes que formen part de l’ECU i la Federació Catalana de Tennis, per tal de promoure el tennis entre la comunitat università­ria. Es tracta de 6 proves més un màster final, dividit en categoria amateur i federada. Poden participar-hi alumnes, ex alumnes i personal universita­ri

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain