Mundo Deportivo (Barcelona)

Els aficionats gaudeixen d’un partit de molts quirats

- xuts Manuel Ayala

El Sant Andreu i L’Hospitalet van oferir un gran espectacle als més de mil aficionats que es van donar cita al Narcís Sala. Deprés del 3-0, els quadribarr­ats accedeixen a la segona posició però, els riberencs, ara tercers, tenen els mateixos punts. Com és natural, no va faltar al polèmica. Primer, es va reclamar un penal gens clar sobre Velillas, i acte seguit es va produir la rigorosa expulsió del capità visitant, Dani Fernández, que va veure la segona groga al minut 25. A l’inici de la segona meitat se li va anul·lar un gol a Pedro Manzi per un fora de joc de mil·límetres, després d’una genial jugada individual d’un Agi que va agafar la seva moto particular. Amb el pas dels minuts, el conjunt de Mikel Azparren va posar una marxa més i a falta d’un quart d’hora va iniciar el seu encert de cara a porteria, gràcies a Elhadji, Alfred i Josu.

Apel·lació dona la raó a la Gramenet El Comitè d’Apel·lació va revocar la decisió del de Competició i va estimar el recurs presentat per la UD At. Gramenet que li atorga així la victòria davant el Pastrana per 1-4. El motiu de la impugnació per part de l’equip del Carmel era una possible alineació indeguda del golejador colomenc Baby, perquè li havien anul·lat la fitxa, després que la intranet de la Gramenet va ser piratejada. El Comitè de Competició va donar la raó al Pastrana (3-0), però ara els seus col·legues juristes d’Apel·lació han estudiat en profundita­t el cas, en què va tenir molt a veure la declaració del propi Baby, i han arribat a la conclusió que la Gramenet mai no va tenir la intenció de donar la baixa al seu futbolista.

Kelly abandona la clínica

El jugador de l’Alpicat, Kelly, després de rebre un cop a la nuca i perdre el coneixemen­t en el partit contra el Vilaseca, va ser traslladat en ambulància a la clínica Montserrat de Lleida per sotmetre’s a diferents proves. Ahir dilluns va abandonar el centre hospitalar­i, després del seu ingrés dissabte passat.

Gonzalves Moreno, a la seva

Tant els jugadors del Vilafranca com els del Gavà van demanar al col·legiat Gonzalves Moreno canviar-se de samarreta per similitud de colors. L’àrbitre es va negar i els jugadors, durant el partit, es van equivocar de company en repetides ocasions. L’Espanyol guanya el Torneig TAR

Per segon any consecutiu el RCD Espanyol es va adjudicar el Torneig internacio­nal de futbol aleví TAR. L’equip periquito es va imposar, aquest diumenge a la tarda al FC Barcelona per 2 a 1 en una final molt igualada i on els blanc-i-blaus van remuntar a la segona meitat. L’equip periquito s’havia desfet en les semifinals del Real Madrid, després d’empatar a 1 i imposar-se als penals. Mentre que el Barça va derrotar per 2 a 0 el Mallorca a les ’semis’.

Paco Hidalgo no continuarà L’entrenador del San Juan At. Montcada, Paco Hidalgo, ha decidit no continuar la pròxima temporada, ja que “busca nous projectes”. El club li havia ofert la renovació degut a la gran campanya feta per l’equip que no ha patit i està en la zona còmoda de la classifica­ció.

L’Agramunt és campió

A falta de quatre jornades per a la conclusió del campionat, l’Agramunt s’ha proclamat campió del grup 14 de Tercera Catalana i ha assolit l’ascens a Segona.

Suspès per la pluja

El partit del grup 14 de Tercera Catalana entre el Pobla Segur i el Rialp es va ajornar per culpa de la intensa pluja. Està previst que es disputi avui. Es queden sense efectius

El Voltregà es va presentar amb només set efectius per disputar el partit contra el Roda de Ter (Tercera Catalana, grup 5). Als tres minuts, els locals es van quedar amb sis i l’àrbitre va suspendre el matx.

Penal inexistent en l’afegit

El Vic va mostrar la seva indignació pel penal que li van xiular en l’afegit i que va suposar l’empat del Cardedeu en un partit que al final va acabar 4-3. “És que és increïble, no entenem res. Les imatges són molt clares. En cap moment hi ha contacte amb el jugador i ni tan sols fa cap gest que pogués indicar que hi ha alguna cosa. És lamentable i més en un partit que estava tranquil i controlat. Era per marxar del camp. Quina impotència!”, deia Xevi Melero, el tècnic dels vigatans.

Garrido: “La victòria ens dona vida” L’entrenador de l’Olot, Raúl Garrido, no podia estar més feliç després de la victòria del seu equip contra el València Mestalla (1-0) que ha fet que surti del descens. “No he patit tant pel joc del rival sinó perquè ens jugàvem molt i teníem un marcador curt. Estic molt satisfet pel partit que hem fet, hem jugat molt bé a la segona part. Aquest triomf ens dona moltíssima vida. Estem molt a prop de la salvació. Només ens falta una victòria i tenim dos partits per endavant. Resistirem i seguirem amb el nostre joc”.

?? FOTO: UE SANT ANDREU ?? El porter del Sant Andreu, José Segovia atura una falta llançada per Velillas