Mundo Deportivo (Barcelona)

L’Horta ho té tot fet

L’equip de Nacho Castro ara espera la resolució del TCE sobre la semifinal de la Copa Catalunya

- Encarna García

En el seu retorn a Tercera Divisió, l’Horta ha tingut una temporada tranquil·la, en la qual l’objectiu de la salvació es va assolir vàries jornades enrere i en què l’equip s’ha consolidat en la categoria.

Nacho Castro, l’entrenador dels barcelonin­s, està força satisfet amb com s’ha desenvolup­at la campanya: “Tot i que encara falten dos partits per acabar, ja es pot dir que l’Horta ha competit molt bé aquesta temporada. Hem tingut sort perquè hem encertat de ple amb els fitxatges. Tenim el pressupost més baix de Tercera i vam haver de fitxar ràpid i en la mesura de les nostres possibilit­ats. Només van quedar sis jugadors de la temporada passada. I ens va sortir bé. L’equip es va adaptar a la perfecció i, a més, fa un gran futbol. La plantilla creu en si mateixa i això es transmet al camp”.

Premi de la Copa Catalunya

Així doncs, amb l’objectiu més que complert, Nacho Castro només pensa que es resolgui d’una vegada el tema de la semifinal de la Copa Catalunya. Cal recordar, que l’Horta va guanyar, però el Llagostera va impugnar el partit i ara tot està en mans del Tribunal Català de l’Esport: “Espero que resolguin ja, perquè si no, quan jugarem? Queden dues setmanes de campionat. Ens mereixem estar en aquesta final, perquè ens ho vam guanyar i seria la cirereta del pastís a una gran temporada”

 ?? FOTOS: MONTILLA ?? De la mà de Nacho Castro, l’Horta ha fet una gran campanya en el seu retorn a Tercera, assolint la salvació fa vàries jornades
FOTOS: MONTILLA De la mà de Nacho Castro, l’Horta ha fet una gran campanya en el seu retorn a Tercera, assolint la salvació fa vàries jornades
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain