Mundo Deportivo (Barcelona)

Catalunya es bolca amb el futbol femení

Avui se celebra la sisena edició que organitza la FCF

-

En la matinal d’avui, 1 de maig, se celebra a 15 seus de Catalunya la 6a Jornada de Futbol Femení, una oportunita­t per a aquelles noies d’entre 6 i 14 anys que vulguin iniciar-se en el món del futbol. L’acte, organitzat per la Federació Catalana de Futbol (FCF), va dirigit a aquelles noies que no juguen a nivell federat i volen començar en el món del futbol, tot i que també està enfocada a les federades que volen millorar aspectes tècnics. A primera hora del matí es realitzen exercicis d’habilitat i perfeccion­ament, mentre que el dia futbolísti­c de les nenes i noies acaba amb un partit davant les seleccions sub-12, sub-14 i sub-16 femenines de cada territori.

La Jornada compta amb la presència de futboliste­s d’equips de 1a i 2a Divisió Nacional femenina en cadascuna de les seus, de la talla de jugadores del FC Barcelona i internacio­nals absolutes com Vicky Losada, Marta Torrejón, Melanie Serrano i Aitana Bonmatí; del RCD Espanyol, com Brenda Pérez, Leticia Sevilla, Estíbaliz Torralbo i Paloma Fernández, o de la selecciona­dora absoluta catalana, Natàlia Arroyo.

L’any passat van participar un total de 1.473 nenes de tot Catalunya i avui s’espera la presència de més de 2.000 aficionade­s a aquest esport perquè ho provin i gaudeixin amb les seves amigues o companyes d’equip.

Aquest acte s’emmarca en el projecte #Orgullosa, creat per la Federació per promociona­r el futbol femení a Catalunya i augmentar les llicències federative­s. Sota aquest lema es busca que les noies s’inscriguin a la Jornada i que, si els agrada, puguin continuar jugant a futbol en equips federats. La inscripció a aquesta festa del futbol femení és totalment gratuïta. Tota la informació sobre la Jornada es pot trobar a la pàgina web futbolfeme­ni.com.

A més, com ve succeint en les anteriors edicions, la FCF TV farà una cobertura especial de la 6a Jornada de Futbol Femení i hi haurà càmeres a totes les seus per copsar com les jugadores realitzen les diferents activitats programade­s i gaudeixen d’aquesta experiènci­a única. En definitiva, les participan­ts seran l’ànima d’un dia molt especial per al futbol femení català

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain