Mundo Deportivo (Barcelona)

David Puig i Andrea de Sentmenat, nous campions de Catalunya a Bonmont

-

David Puig, amb un total de 140 cops, i Andrea de Sentmenat, amb 148, es van coronar, aquest diumenge, nous campions de Catalunya absoluts, després de dues intenses jornades de joc a Golf Bonmont. El torneig de la FCG es va veure reduït a 36 forats, després que la jornada de divendres fos cancel·lada a causa de les fortes ratxes de vent.

Amb el torneig reduït a dues jornades, Puig i De Sentmenat van ser els més regulars en un exigent recorregut de Golf Bonmont, que va mantenir l’emoció i la igualtat pràcticame­nt fins a l’últim forat.

En el torneig masculí, David Puig, campió d’Espanya Sub18, era un dels grans favorits a la victòria final, i ja ho va confirmar la primera jornada, en què va signar 69 cops, empatat amb altres tres jugadors. Encara que en la jornada definitiva de diumenge, el jugador de Golf Barcelona va signar 71 cops, per assegurar-se el títol, tot i l’esforç de Joel Girbau (Raimat), que va signar la millor segona volta, amb 69 cops, tot i que no va ser suficient per inquietar la victòria de Puig. La seva gran regularita­t, li va valer el títol de campió de Catalunya, en una gran temporada per al jove jugador de la FCG. Per la seva banda, en la classifica­ció de 2a categoria, el nou campió de Catalunya és Carles Sánchez Salinas (Montanyà), que va completar les dues voltes, amb un total de 156 cops, mentre Gerald Fernández (FCG), va ser el subcampió, amb 159.

D’altra banda, en el torneig femení, la jugadora del RCG El Prat, Andrea de Sentmenat, va ser la més regular i amb dues voltes de 75 i 73 cops, es va proclamar nova campiona de Catalunya, amb un total de 148 cops, superant per un sol impacte una de les jugadores que arribaven en millor forma, Laura Pasalodos (Golf Barcelona), que va sig- nar 149, després de dues targetes de 75 i 74 cops. Berta Sánchez (La Roca) i Àgueda Cortilla (El Prat), van compartir la tercera plaça, amb 152.

En la competició de 2a categoria, la nova campiona de Catalunya és Sofia Pedrero (Golf d’Aro), amb 161 cops, després de dues voltes de 82 i 79 impactes. El subcampion­at se’l va endur Teresa Dorado (Costa Brava), amb 163 cops