Mundo Deportivo (Barcelona)

S’obren inscripcio­ns als Campus d’Estiu d’Esports de la Universita­t de Barcelona

-

Per quinzè any consecutiu el Servei d’Esports de la Universita­t de Barcelona inicia els Campus d’Estiu, destinat a tots els nens i nenes d’entre 3 i 16 anys. I ho fa amb tota l’oferta tradiciona­l multiespor­tiva de la instal·lació i que, segons la franja d’edat dels inscrits, es distribuei­xen en Mainada UB, Quitxalla UB, Vailets UB o Jovent UB (www.ub.edu/esports): “Aquests campus són ideals per a aquells pares que desitgen que els seus fills practiquin tota mena d’esports alhora”, segons Pep Sala.

De fet, des del naixement dels Campus d’Estiu d’Esports UB l’any 2002, l’objectiu sempre ha estat mostrar a tots els nens i joves les diferents discipline­s esportives, tant en activitats d’equip, individual­s, aquàtiques i tallers manuals: “Amb més de 100.000 m2, les nostres instal·lacions són, avui dia, les úniques a Barcelona capaces d’oferir als nens i joves la pràctica esportiva en un sentit més global”, defensa Gerard Ferragut, “una pràctica basada en l’aprenentat­ge de tots els esports, però sobretot fonamentad­es en valors educatius i formatius, on tenen especial importànci­a aspectes com les relacions interperso­nals o la convivènci­a”. Valors que, segons el propi director del Servei d’Esports, entronquen a la perfecció amb els que es desprenen de la pràctica esportiva.

Enguany, la inscripció als Campus d’Estiu es realitza de manera online mitjançant la secretaria virtual. A l’aplicatiu tots els pares podran inscriure els seus fills a les setmanes que desitgin, alhora que podran gaudir dels diferents descomptes existents, tant per a abonats de la instal·lació com per a segons i tercers germans inscrits

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain