Mundo Deportivo (Barcelona)

Medalla de plata per a Marc Gallardo i Bernat Amaya

-

El cap de setmana passat es va disputar el Campionat d’Espanya Absolut 2018 a Oviedo on els esportiste­s del Centre de Tecnificac­ió de Catalunya, Marc Gallardo i Bernat Amaya van obtenir la medalla de plata en la modalitat de dobles masculí, després de disputar una gran competició i caure en la final contra els 6 vegades campions Pablo Abian i Javier Abian. A més de la medalla en dobles masculí, la també catalana Elena Andreu va obtenir la plata en l’individual femení on va caure en la final contra Sara Peñalver.

Amaya (primer any en la categoria absoluta) i Gallardo van superar a vuitens de final els caps de sèrie número 3 Enrique Fernández i Eduardo Bayón (Universida­d de Valladolid) per un doble 21-19. Ja a quarts de final van superar amb contundènc­ia els veterans Iván Gallardo i Héctor Tobar (Ibiza/Astures) per 21-6 i 2110. La parella Catalana va certificar el seu pas a la final superant els gallecs Bruno Moldes i Brais Alves (As Neves) en un gran partit per 2117, 16-21 i 21-16. En la final, tenien una tasca gairebé impossible contra els germans Pablo i Javier Abian (IES La Orden/Ibiza), després d’un primer set amb dubtes i algunes errades 7-21, van millorar al segon, però finalment van caure per 16-21.

Amb aquest resultat, Marc Gallardo millora el bronze obtingut fa tres anys en la mateixa modalitat (fent parella amb Arnau Duran) i obté un premi més que merescut a tots aquests anys d’esforç i treball.

Per la seva banda, Bernat Amaya repeteix la plata en dobles masculí que va obtenir la temporada passada al Campionat d’Espanya sub19 i es consolida com un dels doblistes amb més futur.

La catalana Elena Andreu (A Estrada), que actualment entrena al Centre de Tecnificac­ió de Galícia va obtenir una brillant medalla de plata superant rivals d’entitat en el seu camí com Laura Primo (Torrejón-Paracuello­s), Laura Solís (Oviedo) i Nerea Ivorra (Beneixama) i finalment va caure en la final contra la internacio­nal Sara Peñalver per 1021 i 17-21.

Elena Andreu, als YOG

Menció especial per a Elena Andreu. Després d’una intensa temporada de competició internacio­nal, la jove esportista catalana ha aconseguit, aquest passat cap de setmana, certificar la seva classifica­ció per als Jocs Olímpics de la Joventut de Buenos Aires

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain