Mundo Deportivo (Barcelona)

Èxit d’un Vilanova renovat

L’equip que dirigeix Agus Isabel ha trigat només una temporada a tornar a Primera Catalana

- Encarna García

El Vilanova ha tornat a Primera Catalana una temporada després del seu descens de categoria. El club va caure el curs passat en una espiral negativa en tots els aspectes i enguany s’ha fet una remodelaci­ó profunda que ha donat els seus fruits.

“Les tres àrees més importants del club, l’econòmica, la social i l’esportiva, estaven fatal. Nosaltres ens vam fer càrrec de l’entitat al juny, amb l’equip a Segona i vam començar a treballar per fer una neteja d’imatge”, explica el secretari de l’entitat José Antonio Cabrera.

“Havíem de sanejar els deutes, així que vam fer un equip amb gent de casa i de Vilanova i vam confiar en l’entrenador del juvenil, que duia 14 anys a la casa, l’Agus Isabel. Al mes d’agost, només teníem onze jugadors. Ha estat molt difícil”, afegeix Cabrera. “Però a poc a poc les coses van començar a sortir. L’equip era un grup d’amics que van començar a confiar en les seves possibilit­ats i, després de l’aturada de Nadal, la gent volia venir a jugar aquí. Al final hem tornat l’equip a Primera. Però aquest no és el nostre lloc. Hem d’estar, com a mínim a Tercera”.

El Vilanova va quedar campió del grup 3 de Segona i va assolir l’ascens fa dues jornades, però ho va fer un dia després de disputar el seu partit, així que ho va celebrar en gran a casa aquest cap de setmana

 ?? FOTO: GERARD FRANCO ?? El Vilanova d’Agus Isabel ha tornat a Primera Catalana després d’una temporada en què ha començat de zero.
FOTO: GERARD FRANCO El Vilanova d’Agus Isabel ha tornat a Primera Catalana després d’una temporada en què ha començat de zero.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain