Mundo Deportivo (Barcelona)

Axel Guimó campió del Màster de Catalunya

-

Axel Guimó del BC Diagonal s’ha proclamat campió del màster de Catalunya en imposar-se al seu company d’equip Moisès Pérez per 247 a 244, en una emocionant final de defensa de posició.

Les instal·lacions de Baix Bowling van acollir el màster masculí de Catalunya amb la participac­ió dels 27 millors classifica­ts per categories dels Campionats de Catalunya. Després de les partides preliminar­s, es van classifica­r per disputar la defensa de posició Moisès Pérez, Lluís Montfort Rifé del Sweetrade B.C. i Axel Guimó, per aquest ordre. El primer enfrontame­nt de la defensa de posició el van disputar Lluís Montfort del Sweetrade B.C. contra Axel Guimó, que va guanyar amb comoditat, cosa que li va valer el pas a la final.

Un cop acabada la competició, Lluís Montfort Gómez, vicepresid­ent 2n de la Federació va lliurar les medalles als tres finalistes, així com les medalles de les proves individual­s i de parelles en categoria masculina dels 21 Campionats Nacionals de Catalunya 2018.

Campions individual­s absoluts: Lluís Montfort, Axel Guimó, Artur Colomer (Sweetrade). Els de 2a categoria, Pedro Jiménez (Mediterràn­ia), Enrique Rosa (Xtreme) i Eduardo Grau (Mediterràn­ia). Mentre que els campions de 3a categoria van ser: Iván Jiménez (Xtreme), Pedro López (Cats) i Eduard Albert (Barcelona). Campió individual juvenil, Pau Porté (Team Ilerdense).

Els nous campions per parelles absoluts són: Axel Guimó i Marcial Ovide, Artur Colomer i Raúl Gálvez, Lluís Montfort i Àlvar Cardona. A campions 2a, Pedro Jiménez i Eduard Grau, Enrique Rosa i Eloy Cinca, Andrés Sanz i Enric Carrió. A 3a, Pedro López i Pere Escobar, Iván Jiménez i Daniel Cuevas, Miquel Rosas i Òscar Colom del Comarcal BC

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain