Mundo Deportivo (Barcelona)

El RCG El Prat es proclama campió de Catalunya Interclubs Sènior 2018

-

El club favorit es va imposar en la competició de la FCG disputada a Golf Vallromane­s aquest cap de setmana, sumant 374 cops, amb tres d’avantatge sobre Llavaneres (377).

L’equip del RCG El Prat, amb 374 cops, es va proclamar a Golf Vallromane­s, nou campió de Catalunya Interclubs Sènior 2018, després de dues jornades de joc. La segona plaça final va correspond­re a Golf Llavaneres, amb 377 i el tercer va ser Golf Terramar, amb 378. Un total de vuit clubs catalans van participar en aquesta competició de la FCG amb els seus millors sèniors en acció, RCG El Prat, Terramar, Vallromane­s, Golf Barcelona, Llavaneres, Empordà, Handicap 1 i Montanyà.

En la jornada de dissabte, que es va disputar en la modalitat Greensome Stroke Play, hi va haver triple empat al capdavant, entre El Prat, Terramar i Llavaneres, que van sumar 235 cops scratch, deixant tot obert per a la segona i definitiva jornada on es jugaria sota la modalitat Fourball Stroke Play.

I en el joc dominical, El Prat va marcar la diferència per molt poc, acumulant 219 cops, gràcies a les parelles Daniel Jiménez-QuesadaEnr­ic Uriach (73) i Alfonso Vidaor-Eugenio Bores-Leonori (72), i, als 74 d’Ana Vilella-Juan José Martínez. Llavaneres se’n va anar als 224 mentre que Terramar tampoc va poder arribar al Prat, amb 225.

Amb aquests resultats, la Copa Challenge va ser per al RCG El Prat, mentre que el millor resultat Handicap va ser per a Golf Llavaneres, amb 349

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain