Mundo Deportivo (Barcelona)

Cinc campions per tancar les competicio­ns

-

Cinc nous campions en un cap de setmana. D’aquesta manera es va cloure la temporada oficial de la Federació Catalana de Futbol Americà.

En la categoria Open del Campionat de Catalunya es va disputar la gran Final a Tres, on Pagesos es va proclamar campió després de vèncer 40-20 a Búfals

B i 46-14 a Uroloki.

Al Campionat de Catalunya de Futbol Flag femení l’equilibri va seguir presidint la competició. Però dins d’aquesta igualtat, Búfals va saber mantenir el triomf d’avantatge amb què arribava a la darrera jornada. Les de la Barcelonet­a van imposar-se 1913 en el partit contra Pagesos. Amb aquest resultat es van assegurar el títol.

Pel que fa a la Lliga Catalana de Futbol Flag sub15, el campió de la fase regular, Celtas de la Vall del Tenes, va caure eliminat a la primera ronda, i el títol se’l van disputar Lynx contra Fènix de Granollers en la final. Finalment, els estudiants de l’escola americana van imposar-se per 40-18 al Fènix i van aconseguir la victòria final.

D’altra banda, en la categoria sub11 es va viure una final molt igualada en què Wolves van emportar-se el títol, després de vèncer el Lynx per un ajustat 20-18.

Finalment, el cap de setmana també va permetre veure com els Badalona Dracs s’imposaven en la Liga Nacional de Fútbol Americano-Élite en la gran final contra Cobras de Múrcia per 33 a 26 en un partit disputat a Gijón. Un cop més, l’equip català va aixecar el títol més important a nivell estatal. És la seva novena lliga i tercera consecutiv­a