Mundo Deportivo (Barcelona)

El Sant Andreu torna a ser una víctima dels arbitratge­s

- Manuel Ayala

Els àrbitres s’han tornat a encebar amb el Sant Andreu en una nova fase d’ascens com li ha vingut ocorrent al llarg de la seva història. Des del succeït a Lugo (juny de1992), on en el partit decisiu per a l’ascens a Segona A ‘l’inoblidabl­e’ Japón Sevilla va expulsar en el minut 20 a Calderé després de passar per alt un claríssim penal sobre el de Vila-rodona, fins al succeït diumenge passat han estat tot un rosari d’atropellam­ents.

L’actuació del col·legiat tinerfeny Daniel Velázquez Rodríguez va ser, senzillame­nt, lamentable i impròpia d’una persona que ha d’impartir justícia. No va respectar a una afició que es va bolcar i va animar al seu equip a la recerca d’un miracle que va estar a punt de produir-se, malgrat estar tota la segona part amb un jugador menys i amb un 0-1 en contra, ja que va aconseguir l’1-1 en el 86 i va licitar fins a l’últim sospir per aconseguir el triomf.

Degut l’ambient escalfat, l’àrbitre va estar a punt d’originar un altercat d’ordre públic, a part dels incidents que van protagonit­zar els ultres visitants tant en el camp com abans en un establimen­t de la barriada.

Ara li toca al Sant Andeu aixecar-se d’aquest autèntic ‘pal’ per tornar a intentar, sempre que els col·legiats ho permetin, l’assalt a la categoria superior.

D’altra banda, el club ha confirmat els set jugadors de l’actual plantilla que continuara­n la temporada vinent ja que tenen contracte fins a juny de 2019: José Segovia, José Antonio Llamas, Joan Noguera, Juanma Miranda, Ton Alcover, Juanan Gallego i Óscar Muñoz.

La Tercera Divisió, decidida

Aquests són els 21 equips que participar­an la campanya vinent en el Grup V de Tercera Divisió: Ascó, Castelldef­els, Cerdanyola Vallès, Europa, Grama, Granollers, Figueres, Horta, L’Hospitalet, Llagostera, Martinenc, Pobla Mafumet, Prat, Reus B, San Cristóbal, Sant Andreu, Santboià, Santfeliue­nc, Sants, Terrassa i Vilafranca. La Sabadellec­a i el Molins, salvats Després dels acensos a Primera Catalana del Tona i el Rubí, els equips que es beneficien són la Sabadellen­ca i el Molins de Rei, que continuen en Segunda Catalana, i el Can Roca 74 i el Martinenc B, en Tercera.

Cas insòlit en la Gramenet

En el dia en que la UD At. Gramenet va aconseguir ascendir a Segona Catalana es va produir un fet insòlit, ja que l’entitat va regalar 1.000 invitacion­s per què els espectador­s prenguessi­n gratis una consumició.

El Can Parellada va perdre per golejada davant del colomencs (5-0), però la seva presidenta, la simpàtica Miriam Tomás, es va endur la rifa.

Per últim, el col·legiat David Ballestero­s Mantecas i els seus assistents Jordi Ferret i Kilian Ricart van estar, al final del partit, més d’un quart d’hora sense poder entrar en el vestidor, ja que es va atrancar el pany.

Copa Catalunya Amateur Valldoreix-Sabadell Nord ..................... 1-4 Martorell-Vilanova ................................. 0-1 El partit El Catllat-L’Ampolla no es va celebrar, ja que no es va presentar el conjunt visitant.

Els emparellam­ents per a quarts de final són: El Catllar-Vilanova

Young Talent-Sabadell Nord Joanenc-San Mauro Quart-Girona C

Trofeu Cebrià Benages

La Unió Esportiva Sant Joan Despí organitza el seu tradiciona­l Trofeu Cebrià Benages que enguany celebra ja la seva VIII edició en categories prebenjamí, Benjamí i Aleví. Es celebrarà el pròxim cap de setmana, 15,16 i 17 de juny, i es donaran cita un total de 37 equips diferents.

Iván Rodríguez, al Mollet L’entrenador Iván Rodríguez actuarà de segon de Jordi Gallardo en la banqueta del Mollet.

Més renovacion­s en el Sani

José Muñoz, Over i Rafel Roger continuara­n la pròxima temporada en el Sant Ildefons de Javi Gómez.

Geni i figura

El golejador Javi Revert va ser l’autor de 4 dels 5 gols que el Tona li va fer a l’Amposta en la promoció d’ascens a Prirmera Catalana. El davanter pot continuar a l’equip la pròxima temporada.

L’Hércules oficialitz­a Planagumà L’Hércules ha fet oficial el fitxatge de Lluís Planagumà com a entrenador per al pròxim curs. El tècnic arriba després de dirigir els filials de l’Espanyol, el Vilareal i el Granada i a l’UCAM Murcia. Homenatge a Martí

Dissabte vinent, 16 de juny, a partir de les 11h al Camp Municipal de Sant Pau d’Ordal es farà un partit homenatge a Martí Simó jugador infantil de la UE Subirats que va morir el passat mes de desembre mentre feia Educació Física a la seva escola de Vilafranca del Penedès. El matx els jugaran els infantils del Subirats i el Sant Cugat Sesgarrigu­es, la seva localitat de residència.

Volen Juan Carlos Oliva

El Lleida negocia la contractac­ió de l’entrenador Juan Carlos Oliva, ex L’Hospitalet, Nàstic o Vila-real B, entre d’altres i que la temporada passada era segon de Quique Sánchez Flores en el primer equip de l’Espanyol.

Puja al primer equip

El jugador del filial Edu Esteban jugarà en el primer equip del Prat la pròxima temporada.

Maik, al Llagostera

El Llagostera ha tancat la incorporac­ió de Maik Molist, centrecamp­ista prodecent d’un Figueres que ha renovat Èric Torres.

Es queda a l’Europa

L’Europa ha segellat la continuïta­t del central Adri Guillén.

Incorporac­ions al Sant Cugat

El jugador de banda Nil Sanz (Mollet), Mauri (Sant Quirze), Óscar Vega (Ripollet), el porter Unai Muguruza (Can Rull) i Arnau Benet, que puja del juvenil, són les últimes novetats del Sant Cugat. Segueixen a Can Sant Joan

Albert y Poño continuara­n un curs més en el San Juan At. Montcada.

Defensa per al Farners

El Farners ha incorporat el defensa central Abde que fins ara jugava al Llagostera B.

Novetats a la Rapitenca

Xavi Marqués, Josué, Iván Gasparín i Marc Blasi seguiran la temporada vinent en la Rapitenca.

El Júpiter incorpora

L’extrem Josevi, del San Juan At. Montcada, fitxa pels gris-i-grana.

 ?? F.:MONTILLA ?? El S. Andreu, perjudicat L’arbitratge va condiciona­r la eliminatòr­ia davant del Castellón
F.:MONTILLA El S. Andreu, perjudicat L’arbitratge va condiciona­r la eliminatòr­ia davant del Castellón
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain