Mundo Deportivo (Barcelona)

Catalunya, 4a a la Copa de les Nacions

-

La selecció catalana absoluta femenina va finalitzar en quarta posició de la X Copa de les Nacions d’Handbol femenina que es va disputar, el cap de setmana passat, a Porriño, on Euskadi es va proclamar campiona.

Les noies dirigides per Pau Campos, Xavi Vilella i Núria Rosell, es van enfrontar en semifinals a Euskadi. Les catalanes van anar de menys a més, durant el partit, ja que des de l’inici es van veure superades pel conjunt basc, arribant per darrere en el marcador, 13 a 9, a la mitja part. A la represa, Catalunya va anar retallant les diferèncie­s en l’electrònic fins arribar als darrers instants amb el marcador empatat a 26 a falta de quinze segons. Amb la pilota en mans d’Euskadi per realitzar el darrer atac, van forçar un set metres i amb el temps acabat van anotar el 27 a 26 que deixava Catalunya fora de la final.

En el partit pel tercer i quart lloc enfrontari­a Catalunya i Galícia, les gallegues, després de perdre 25 a 28 davant de Guinea. Les catalanes van pagar l’esforç realitzat en les semifinals i van caure, en la final de consolació, per 32 a 26