Mundo Deportivo (Barcelona)

La selecció catalana, per la victòria en el ‘seu’ Europeu

-

Catalunya serà amfitriona del Campionat d’Europa de Fisiocultu­risme i Fitness, que es disputarà demà a l’Auditori de la Fira de Cornellà (Barcelona). El torneig està sota els auspicis de la World Natural Body Building i organitzat per la Federació Catalana de Físic-Culturisme.

Enguany la selecció catalana competirà en el marc de la nova organitzac­ió escindida de l’anterior UIBBN en què espera mantenir l’estatus esportiu aconseguit després de tants anys d’èxit en el context internacio­nal.

De la celebració, el 9 de juny passat, del Campionat de Catalunya, en va sortir la nombrosa delegació que lluitarà no només per aconseguir els guardons individual­s, sinó també per assolir una de les posicions de podi en la disputa per la classifica­ció per països. Catalunya, a més de ser l’amfitriona, és considerad­a una de les potències europees de fisiocultu­risme, per davant de seleccions com la francesa o l’anglesa.

Objectiu, l’or

Un dels atletes amb més opcions de fer un bon paper és Àngel Ávila, campió a menys de 75 quilos i campió absolut de Catalunya 2018. “La preparació ha estat bona, tot ha anat segons estava previst. Crec que puc lluitar per estar al podi i, per què no, somiar amb una victòria, tot i que haig de centrar-me a anar pas a pas i gaudir a l’escenari”. A més, Ávila comenta també les opcions de la selecció de lluitar per la victòria: “Som els amfitrions, tenim un equip molt potent, i el nostre objectiu és endur-nos l’or per equips”.

D’altra banda, en la categoria femenina, hi participa la campiona a menys de 52 quilos i Trofeu millor posadora Catalunya 2018, Sílvia Cuartero. L’atleta explica que intentarà donar guerra i buscar la victòria en la categoria musculada (menys de 52 quilos) i per parelles, amb el seu company Àngel Ávila.

El combinat català

A més, com a selecció destaca que “arribem amb molta força, tant físicament com espiritual­ment. Per guanyar és important tenir ambició i esperit de lluita, i aquest equip el té”.

La resta de la convocatòr­ia per representa­r Catalunya en aquest Europeu la formen: Sílvia Pineda, Pere Ginesta, Miguel A. Jiménez, Luis Salas, Moisés Escabias, Aitor Humanes, José Luis Alarcón, Javier Rubiales, Yanick García, Israel Hidalgo, Javier Moya, Daniel Morinigo, Rubén Rey, Núria Domènech, Pedro Molina, Daniel Horna, David Lamolla, Manuel Velasco, Josep Roca, Santiago Moreno, Eva Jaén, Beatriz de Haro, Carlos Cuesta, David Rangel, Merche Rivera i Beatriz Cano

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain