Mundo Deportivo (Barcelona)

S’inicien les travesses sobre els possibles agrupament­s

- xuts Manuel Ayala

Un cop finalitzad­a la competició oficial a nivell estatal, ara comencen les travesses sobre al composició dels quatre grups de Segona B.

Els vuit equips catalans (Badalona, Barcelona B, Cornellà, Espanyol B, Lleida Esportiu, Olot, Peralada i Sabadell) podrien estar en el grup III amb els set valencians (Alcoyano, Castellón, Hércules, Atlético Levante, Ontinyent, Valencia Mestalla i Vila-real B), amb els tres aragonesos (Ebro, Ejea de los Caballeros i Teruel), a aquests 18 cal afegir-hi el representa­nt de les illes (Atlètic Balears) i un de Navarra (Tudelano).

En el grup I estarien cinc formacions de Galícia (Deportivo Fabril, Celta B, Rápido Bouzas, Pontevedra i Coruxo), set de Madrid (Fuenlabrad­a, Navalcarne­ro, Real Madrid Castilla, San Sebastián de los Reyes, At. Madrid B, Unión Adarve i Internacio­nal), dos de Castella La Manxa (Conquense i Talavera de la Reina) i sis de Castella i Lleó (Ponferradi­na, Guijuelo, Real Valladolid B, Cultural Leonesa, Salmantino i Unionistas de Salamanca).

El grup II l’integrarie­n, dos de La Rioja (UD Logroñés i Calahorra), un de Navarra (Izarra), deu del País Basc (Real Sociedad B, Athletic B, Barakaldo, Gernika, Leioa, Arenas, Real Unión, Amorebieta, Vitoria i Durango), tres d’Astúries (Sporting B, Langreo i Oviedo B), dos de Cantàbria (Gimnástica de Torrelaveg­a i Racing Santander) i dos de Castella i Lleó (Burgos i Mirandés).

El grup IV sembla el més clar, sempre i que agafi el conjunt de les Illes Canàries (Las Palmas Atlético). Els 19 restants serien els deu d‘Andalusia (Marbella, Granada B, San Fernando, El Ejido, Balompédic­a Linense, Recreativo, Sevilla Atlético, Atlético Sanluqueño, Almería B i Atlético Malagueño), els cinc de Múrcia (Real Murcia, UCAM Murcia, Jumilla, Lorca i Cartagena), la representa­ció nordafrica­na (Melilla) i els tres d‘Extremadur­a (Don Benito, Villanoven­se i Badajoz).

M. Álvarez pot tancar la renovació L’entrenador del Vila-real B, Miguel Álvarez, pot segellar avui la seva renovació. La directiva ja li va anunciar que tot i que no pugés l’equip seguiria al capdavant d’un filial que ha lluitat fins a l’extenuació per aconseguir l’ascens a la Liga 1/2/3, de la qual el va deixar fora l’Elche, en fallar al Martínez Valero un penal clau i, en la tornada al Mini Estadi, no transforma­r un rosari d’ocasions.

Setmana clau a Badalona

Durant aquesta setmana, la junta directiva del Badalona que presideix Miguel Ángel Sánchez es reunirà per tractar el futur del club, així com d’arribar a un acord amb l’ajuntament per conèixer la disponibil­itat del seu pressupost. En l’aspecte esportiu, el Badalona intentarà en breu tancar el tema del tècnic. Un dels millors col·locats és Ramon Maria Calderé, que tornaria a l’entitat, després de ser l’artífex de l’ascens a Segona B la temporada 2003/04.

Veneçolà per al Peralada-Girona B

El veneçolà Nahuel Ferrares, que juega de central i que té 19 anys, formarà part de la plantilla del Peralada-Girona B la pròxima temporada. El jugador ve en qualitat de cedit del Torque d’Uruguai. Víctor Alonso, dues temporades

El Sant Andreu ha arribat a un acord de renovació amb Víctor Alonso, que ha segellat la seva continuïta­t per dues temporades més.

Reforç per al Júpiter

El Júpiter d’Álex Martínez ha incorporat l’extrem Albert Jorba, que estava en el Viladecans.

Continuïta­t a l’Argentona L’Argentona ha renovat Daniel Olmeda, Joan Guillamat i Sergi Nogueras.

Comença a planificar

L’entrenador de l’Hércules, Lluís Planagumà, estarà avui a Alacant per començar a planificar la temporada. Es començarà a parlar de la composició de la nova plantilla, la data de començamen­t i els partits de pretempora­da a afrontar. Confirmada la renovació

El Sabadell va oficialitz­ar la renovació del seu golejador, Felipe Sanchón. Amb ell, el club s’assegura la continuïta­t de la columna vertebral de la campanya passada i ja compta amb un total de dotze jugadors amb contracte en vigor per a la 2018-19: Roberto, Romans, Óscar Rubio, Pastells, Migue, Aleix Coch, Pol Moreno, Ángel, Pedro Capó, Josu, Arturo i el mateix Felipe.

El Lloret fitxa un jugador de banda

El Lloret ha fet el seu tercer fitxatge. Es tracta del jugador de banda esquerra Diego Zayas, de 23 anys, i procedent del Bescanó.

El Girona C, al complet

El Girona C, que continuarà dirigit per Áxel Vizuete a Primera Catalana, ja té gairebé feta la plantilla. Compta amb els següents jugadors: Toni Montero i Alberto o Collet, un dels dos, que pujarà del juvenil, com a porters; Diego Garzón (Alabés B), Pau Ribas, Botxi (Palamós, Lluc Banús (Palamós), Murga, Marc Roura i Ferran López, defenses; Jaume Durán, Cristian Venzal, Toni Rossell (Farners), Kike Sánchez (Palamós), Muritala (Acadèmia Aspire), Miki Poveda (Martinenc) i Xavi Ferrón (Figueres), centrecamp­istes; i Uri Santos (Olot), Aleix Feixas (Figueres) i Homet (juvenil), davanters.

Continua al Tona

El Tona ha renovat al centrecamp­ista Ricard Seuma.

Fitxatges al Gavà

Els centrecamp­istes Marc Barroso, de l’At. Sant Just, i Sergio López, ex Sant Cugat, s’incorporen al Gavà.

Alta en el Palamós

El jugador de banda dreta Óscar Fernández Bayón, procedent del Girona C, és el nou fitxatge del Palamós.

Novetat a La Jonquera

Sergi Barco, que estava al Llagostera B, reforçarà l’equip fronterer.

Novetats a Segona B

L’Ebro ha donat d’alta al centrecamp­ista esquerrà Víctor García, procedent de l’UCAM Murcia. En l’Alcoyano, Tomás Ruso ha renovat.

Gil Muntadas arriba a Llagostera L’atacant Gil Muntadas, que estava en el Figueres, passa a reforçar el Llagostera.

Fredy torna al Manlleu

Després d’una temporada al Vic, el centrecamp­ista Fredy torna al Manlleu.

 ?? FOTO: ELOY MOLINA ?? Badalona i Cornellà Tornaran a veure’s les cares en el grup 3
FOTO: ELOY MOLINA Badalona i Cornellà Tornaran a veure’s les cares en el grup 3
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain