Mundo Deportivo (Barcelona)

La Universita­t de Barcelona incentiva la pràctica esportiva als universita­ris

-

El Servei d’Esports de la Universita­t de Barcelona ha engegat una nova campanya de promoció per donar a conèixer els beneficis que té per als universita­ris una activitat física i de salut regular, tant a nivell físic com psíquic. Sota el nom de “Back to sport”, l’objectiu és donar a conèixer la importànci­a que té per al cos incorporar al dia a dia una rutina esportiva: “Fer esport és un benefici per al teu cos, però també per a la ment, especialme­nt per millorar la concentrac­ió, l’atenció o l’estrès, vitals en èpoques d’exàmens”, defensa Isabel de la Fuente, responsabl­e d’activitats del Servei d’Esports.

Per aquesta raó, aquest nou curs acadèmic, la Universita­t de Barcelona ha engegat una campanya de conscienci­ació entre la població università­ria, però també adreçada al personal intern, tant treballado­rs de la UB com professora­t.

1 curs acadèmic per 200

La promoció més destacada està dirigida a l’estudiant universita­ri –sempre que estigui matriculat a qualsevol centre de la UB-, i en la que pot inscriure’s al Servei d’Esports per 200 euros tot un curs acadèmic. Amb aquesta quota els nous abonats tenen accés il∙limitat a la instal∙lació, i poden fer ús de totes les pràctiques esportives que s’hi fan (fitness, activitats dirigides, esports de raqueta, piscina, futbol, bàsquet, running...)

A més, els estudiants podran aconseguir crèdits ECTS tan sols per ser abonat a la instal∙lació i sempre que hi duguin a terme una pràctica esportiva durant els curs acadèmic

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain