Mundo Deportivo (Barcelona)

Nous campions del Vichy Catalan Volei Tour

-

Ja tenim Campions de Catalunya de Vòlei Platja, després de les finals del Vichy Catalan Volei Tour que s’han celebrat a la platja del Regueral de Cambrils. Ester Ribera i Lia Merteki, en categoria femenina, i Hernán Tovar i Noé de Mena, en categoria masculina, han estat els guanyadors d’aquesta última prova del circuit.

Les finals han estat les mateixes que es van disputar a l’última prova del circuit celebrada a Empuriabra­va, on les actuals campiones van enfrontar-se a la parella formada per Erika Kliokmanai­te i Núria Bouza, que van esdevenir campiones. Aquesta vegada però, Ribera Merteki, tot i començar perdent el primer set, han aconseguit capgirar el marcador i no només guanyar la final, sinó que també proclamar-se campiones de Catalunya en la seva primera victòria al circuit.

El primer set femení ha caigut a mans de la parella que formen la lituana i la gallega, i que seguien dominant com han fet en tot el circuit, en què com a parella han guanyat les quatre proves que han disputat juntes. Però Ester Ribera i Lia Merteki han sabut refer-se i, tot i que el segon set ha estat molt ajustat, han aconseguit forçar el set de desempat. Un set guanyat amb molta defensa i contraatac. Finalment han controlat el joc i no han comès errors durant el tie-break, el que les ha portat al més alt del podi i a proclamar-se campiones de Catalunya del 2018. En tercera posició han acabat Elena Biosca i Júlia Bonet. En el quadre masculí, Noé de Mena i Hernán Tovar, que van jugar per primer cop junts a Empuriabra­va on van proclamar-se campions, han repetit com a parella esportiva en la gran final del circuit. També s’ha repetit, com en el cas femení, la final de l’última prova i els guanyadors de Cambrils s’han enfrontat a Conrad Rovira i Ferran Serra. Aquesta vegada, però, s’ha repetit el resultat ,i de Mena – Tovar han tornat a pujar al més alt del podi i s’han proclamat Campions de Catalunya de Vòlei Platja.

Ferran Serra i Conrad Rovira, que han guanyat una de les proves i han estat finalistes en diferents ocasions, han buscat capgirar el que va passar a la setena prova lluitant tots els punts, però l’efectivita­t i potència en atac i els pocs errors comesos, han fet que Noé de Mena i Hernán Tovar guanyessin amb certa comoditat els dos sets disputats. En tercera posició ha acabat la parella formada per Agustín Correa i Lluís Badosa

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain