Mundo Deportivo (Barcelona)

L’Espanyol és l’únic que ho guanya tot

Mallorca, Barcelona i Zaragoza van cedir els primers punts en no passar de l’empat en les seves sortides

- Manuel Ayala

L’Espanyol del debutant a les banquetes de la categoria, Moisés Hurtado, és l’únic equip que compta els seus partits per victòries, després d’imposar-se al difícil camp del Cornellà. Mallorca, Barcelona i Zaragoza van cedir, en aquesta tercera jornada, els seus primers punts en no passar de l’empat en les seves sortides als camps de l’Stadium Casablanca, Gimnàstic Tarragona i Europa, respectiva­ment.

El quadre palmesà va veure com l’Stadium igualava el seu avantatge en el temps afegit i de penal. El Barça de Denis Silva, malgrat la seva superiorit­at, no va ser capaç de marcar davant del Nàstic, mentre que el Zaragoza va tenir la fortuna d’anotar l’1-1 definitiu al Nou Sardenya un cop sobrepassa­t el temps reglamenta­ri.

El Girona d’Àlex Marsal es col∙loca darrere dels grans, després de la seva segona victòria consecutiv­a a l’imposar-se a domicili al San Francisco.

El Reus va estrenar el seu caseller a costa d’un Gimnàstic Manresa que només acumula un punt.

El Cornellà del tècnic Miguel Ángel Samprón no sap el que és perforar les xarxes contràries igual que un Manacor que és cuer perquè encara es mostra inèdit i que, en temporades anteriors, havia donat sempre, en els inicis de la competició, signes d’enteresa.

El Lleida Esportiu de Miki Massana va patir la seva primera ensopegada al seu feu en no poder doblegar la resistènci­a del conjunt saragossà de l’Olivar, que de la mà de Rafa García està disposat a ser un cop més la revelació del complicat Grup III

 ?? FOTO: UE CORNELLÀ ?? L'Espanyol, ple de punts El conjunt de Moisés Hurtado va superar el Cornellà
FOTO: UE CORNELLÀ L'Espanyol, ple de punts El conjunt de Moisés Hurtado va superar el Cornellà
 ?? FOTO: FC BARCELONA ?? El Barça B és el màxim realitzado­r Després de guanyar 7-1 el Llagostera
FOTO: FC BARCELONA El Barça B és el màxim realitzado­r Després de guanyar 7-1 el Llagostera

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain