Mundo Deportivo (Barcelona)

La Damm perd el seu primer partit de Lliga

L’equip cerveser va caure a la Ciutat Esportiva Dani Jarque a mans de l’actual líder del grup

- Manuel Ayala Barcelona

La Damm és l’equip favorit per a l’adjudicaci­ó del títol del Grup VII de Lliga Nacional per la seva condició d’A. Doncs bé, a la quarta jornada, l’equip cerveser va perdre els seus primers punts del campionat a mans de l’Espanyol B de Luis Blanco, que ha guanyat els quatre partits que ha disputat.

El Barcelona B de Fran Artiga ocupa ara la segona posició i s’ha convertit en el màxim realitzado­r després endossar set gols al Llagostera.

El Jàbac Terrassa continua la seva escalada després de collir el seu tercer triomf consecutiu. L’últim va ser en la visita al Gimnàstic Tarragona B en el seu annex (0-1). L’única diana que va pujar al marcador va ser obra de Gerard del Riu des del punt de penal.

En l’altre partit disputat diumenge, el Girona B va superar per la mínima el Mercantil (2-1). Arnau Vilamitjan­a i Mateu Enríquez van posar terra pel mig. El visitant Joan Poch va reduir la diferència quan restava menys d’un quart d’hora per al final. Amb aquest resultat, el conjunt de Dani Fernández continua en descens amb només un punt aconseguit.

L’Escola Futbol Mataró segueix invicte, encara que en aquesta ocasió, contra tot pronòstic, no va poder superar al seu camp el debutant Vila-seca.

El Mollet va tornar a caure, aquest cop en el seu feu amb l’Atlètic Segre i encara no ha puntuat igual que un Cornellà B que no va treure res positiu en la seva visita a la Fundació Esportiva Palamós.

Badalona i Sant Andreu van segellar les taules. Es van avançar els escapulats, però els quadribarr­ats, en la continuaci­ó, van empatar

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain