Mundo Deportivo (Barcelona)

S'obren les inscripcio­ns per al primer congrés de la UFEC

L'esport i els clubs del futur centraran l'esdevenime­nt que se celebrarà el 9 i 10 de novembre i que oferirà classes magistrals de Victor Küppers o Xesco Espar, entre d'altres

-

La UFEC organitza el seu primer congrés adreçat als clubs i als profession­als del món de l’esport. La cita tindrà lloc els pròxims dies 9 i 10 de novembre al Caixafòrum i les inscripcio­ns ja estan obertes. La Unió de Federacion­s és conscient del constant canvi socioeconò­mic del món de l’esport i de la necessitat d’adaptar-s’hi. Per això, planteja un congrés que aplegarà líders d’opinió en diferents sectors relacionat­s amb la gestió dels clubs esportius i del sector esportiu.

El certamen es desenvolup­arà el divendres dia 9 de novembre i el dissabte dia 10 (només fins al migdia) i oferirà onze classes magistrals i conferènci­es pràctiques a partir de l’experiènci­a dels diferents ponents. El formador i conferenci­ant Victor Küppers o l’exjugador d’handbol i coach Xesco Espar són dos dels plats forts del programa. Oferiran sessions centrades en com “Viure amb entusiasme” i com “Adaptar-se a les situacions de canvi”. També s’hi podran sentir les ponències d’Albert Soler (model formatiu del FC Barcelona: La Masia), Paco Noguera i Mònica Utrera (Creativita­t, posicionam­ent i cultura organitzac­ional de les entitats esportives com a empreses de serveis) o Jessica Lingan (Liderant l’experiènci­a del client en el sector esportiu), entre d’altres.

Amb aquest congrés, la UFEC ofereix eines i elements de gestió innovadors als dirigents esportius del país per saber cap a on evoluciona la gestió del món de l’esport. També generarà coneixemen­t i fomentarà el networking i l’intercanvi d’experiènci­es.

Per consultar tot el programa i inscriure’s (60 euros) cal entrar al web www.congresufe­c.cat

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain