Mundo Deportivo (Barcelona)

Reconeixem­ent als clubs catalans

La Gala dels Campions de Mundo Deportivo atorga avui els premis als millors equips de Catalunya

-

El XXXV Trofeu Campions que organitza Mundo Deportivo com a reconeixem­ent als clubs catalans celebra avui la seva Gala a l'Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I a Barcelona. Una festa amb més de 600 assistents que premiarà un total de 272 equips d'arreu de Catalunya per ser campions o haver pujat de categoria en un total de 33 esports, tant sènior, juvenil com júnior. Un èxit de l'esport català que mostra la força dels clubs, que són el teixit esportiu de Catalunya.

Un any més, l'Hotel Fairmont Rey Juan Carlos acollirà la Gala, que començarà a les 20.30 h. El periodista Xavi Andreu, director de comunicaci­ó de la Secretaria General de l'Esport, serà qui presenti l'esdevenime­nt.

A les 21.30 h el discurs de Santi Nolla, conseller delegat i director de Mundo Deportivo, així com de les autoritats presents obriran l'acte abans del sopar. Els primers que rebran els seus guardons seran els dos Trofeus Extraordin­aris, que són per a la nedadora Jessica Vall i el jugador d'hoquei del FC Barcelona, Aitor Egurrola.

Posteriorm­ent, s'atorgarà el Premi Juan José Castillo de Periodisme al especialis­ta en futbol internacio­nal Francesc Aguilar.

Per últim, tots els club catalans, el FC Barcelona i l'Espanyol entre ells, seran distingits pels seus èxits de la temporada passada, tant per aconseguir ser campions com per pujar de categoria en més de 33 esports diferents. Una vetllada de reconeixem­ent per la gran feina realitzada per tots els clubs catalans la campanya 2017-18

L'Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I acull la 35ª edició, que premia 272 clubs

Més de 600 persones d'arreu de Catalunya assistiran a l'homenatge als clubs

 ??  ??
 ??  ?? Xavi Andreu presentarà el Trofeu Campions
Xavi Andreu presentarà el Trofeu Campions

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain