Mundo Deportivo (Barcelona)

La Universita­t de Barcelona, coordinado­ra dels Campionats de Catalunya Universita­ris

-

La Universita­t de Barcelona (UB) és l'encarregad­a de coordinar l'Esport Català Universita­ri (ECU) per al curs 2018-2019. Entre totes les accions destaca l'organitzac­ió dels Campionats de Catalunya Universita­ris (CCU), on s'esperen al voltant de 7.000 participan­ts, dels quals 1.600 prendran part en esports d'equip -100 equips-, i la resta en esports individual­s i la Unirun.

La seu dels CCU i “Vila Esportiva Università­ria 2019” és l'Hospitalet de Llobregat, que és el municipi on es faran tots els esports d'equip cedint les seves instal∙lacions i que substituei­x Cornellà de Llobregat (anteriorme­nt 2017 Barcelona, 2016 Igualada, 2015 Sant Cugat del Vallès). Els Campionats es faran de novembre a març.

Els CCU són competicio­ns esportives que tenen com a objectiu el foment de la pràctica esportiva entre els membres de les comunitats università­ries de les diferents Universita­ts Catalanes. Aprofundir en el seu sentiment de pertinença i fomentar les relacions amb les altres universita­ts i les seves comunitats en un marc de competició regida pels principis de joc net i l'ètica esportiva.

Tanmateix, es busca la promoció d'aquests valors i l'esperit esportiu dels seus participan­ts, així com la implicació de les diferents entitats i organismes involucrat­s en l'esport universita­ri.

Es tracta d'un esdevenime­nt de llarga tradició i repercussi­ó estudianti­l que se celebra des de fa 35 edicions, fomentant la pràctica esportiva entre els membres de les comunitats de les universita­ts catalanes (estudiants, personal docent i investigad­ors PDI i personal d'administra­ció i serveis PAS)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain