Mundo Deportivo (Barcelona)

El Manlleu B vol seguir fort a casa

-

El Manlleu B afronta la setena jornada de Lliga amb l'objectiu de tornar a guanyar a casa, on de moment s'ha mostrat intractabl­e. De fet, el seu rendiment fluctua a extrems en funció de si juga com a local o no. Al Pavelló Municipal n'ha guanyat tres de tres, s'ha imposat al Caldes Recam Làser B, al Sant Just i al GEiEG. A fora, va sumar un punt en l'estrena a Capellades i ha perdut els següents desplaçame­nts a les pistes del líder, el Cerdanyola, i la setmana passada a la del SHUM Frit Ravich B. Amb tot, els osonencs segueixen a la part alta, amb 10 punts, a 5 del Cerdanyola. Els de Jordi Garcia presentara­n diumenge un equip força més competitiu que el de la darrera jornada en què no van poder disposar de fins a cinc jugadors.

El rival de diumenge del Manlleu és el cuer del grup B, l'únic equip de la categoria que encara no ha guanyat, el Vila-seca. Els tarragonin­s han empatat dos partits i n'han perdut quatre. Arriben a la setena jornada després de caure amb el Capellades (1-4). L'equip de Ricard Notario buscarà a la pista osonenca la primera victòria del campionat, en la segona temporada en la categoria. Les novetats del Vila-seca per a aquest curs són Oriol Borràs, que despenja els patins; Jaume Pàmies del CN Reus Ploms; Gerard Montes del júnior, i el porter Eric Soriano, provinent del Cronenberg alemany. Remarcable també, però, l'adeu de Xavi Diez, que ha fitxat pel Valls. L'objectiu d'enguany és no patir tant com l'any passat per salvar la categoria.

El partit entre el Manlleu B i el Vila-seca el podreu seguir a La Xarxa a través de les television­s locals i a XALA! diumenge a les 16h.

En aquest grup B, el Cerdanyola continua primer tot i patir en l'última jornada la primera derrota a la pista del Caldes B (4-2). Al conjunt vallesà el segueixen tres equips empatats amb 10 punts, el Caldes B i el Capellades, que s'enfronten demà, i el Manlleu B. Un punt menys té el GEiEG gironí que encara està viu en la lluita pels llocs capdavante­rs i que avui (21.55 h) juga a la pista del líder. També aquesta jornada el Sant Just rebrà el SHUM B.

A l'altre grup, l'Olot amb 13 punts lidera la classifica­ció, seguit del Sentmenat amb 12, el CN Reus Ploms amb 9, els mateixos que el Piera i el Juneda-Lleida. Per sota el Noia Freixenet B amb 7 i ja despenjats, el Folguerole­s amb 5 i el Ripollet que tanca la taula amb 4 punts. La setena jornada del grup A ens ofereix demà els partits entre el Folguerole­s i l'Olot, el Piera rebrà el Juneda, el Ripollet jugarà com a local amb el filial del Noia, mentre que el Sentmenat buscarà com a mínim mantenir la segona plaça rebent el tercer, el CN Reus Ploms

 ?? FOTO: FCP ?? El Manlleu B vol refer-se en aquesta jornada de la derrota a la pista del SHUM B
FOTO: FCP El Manlleu B vol refer-se en aquesta jornada de la derrota a la pista del SHUM B

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain