Mundo Deportivo (Barcelona)

L’Europa ja està en els llocs privilegia­ts

- Manuel Ayala

L'Europa ja s'ha col∙locat en la zona de privilegi després d'encadenar una ratxa de sis partits sense perdre amb els quatre darrers saldats amb victòria, l'última contra L'Hospitalet (3-0). L'entrenador, David Vilajoana, està content amb la línia de l'equip, tot i que “no ens hem de ‘flipar' perquè queda molt i jo espero que seguim treballant així tot l'any, que per això ens paguen. Si tens clar i saps al que jugues i el que jugues no és parxís sinó que és futbol, el més normal és que surtin els resultats i no que perdis”.

Contra L'Hospitalet, una lesió muscular de Cano en el minut 11 va completar l'absència de tota la defensa titular, ja que Germán, Alberto González i Guillem Castell estan lesionats. Vilajoana es va veure obligat a posar jugadors fora de la seva ubicació natural, el que no li preocupa: “A molts no els coneixíeu i han jugat i ho han fet molt bé. Els podíem haver pintat la cara d'Alberto o de Cano i podrien semblar perfectame­nt que són ells... bé, amb l'Omar pintar-lo ens hagués costat més”. Un altre nom propi del partit va ser Alexandre Soto, jugador del filial, que ja duu cinc gols en cinc enfrontame­nts: “Tenim una plantilla de 22, més el nen que es paga la fitxa 23 i que a més, segueix sucant. Ell sopa bé perquè encara no surt de festa. És el petit i en el moment que cobri i no es pagui la fitxa, deixarà de marcar. Així que millor que se la pagui, que penqui i que estudiï”.

Javi García: “Ens falta contundènc­ia”

En acabar el partit davant del Prat, (10) l'entrenador de l'Ascó, Javi García, va resumir així de clar el per què el seu equip no va treure algun punt: ” Hem tingut una errada a la primera part, que ha suposat el gol, i ho hem pagat massa car. Ells ho han sabut aprofitar, i res a dir. El que sí que ens ha faltat es contundènc­ia”.

Invasió de camp Borges Blanques i Mollerussa són dues ciutats separades per menys de 15 km i els seus equips més representa­tius van jugar l'esperat derbi que va atreure al voltant de 800 espectador­s. L'equip local, que dirigeix Manel Cazorla, es va avançar en el marcador i en el temps afegit, al minut 97, el conjunt del Pla d'Urgell va empatar, la qual cosa va provocar que els seus aficionats saltessin al terreny de joc per celebrar el gol.

Es juga dimecres

El partit ajornat per la pluja, de la jornada 9 de Divisió d'Honor de juvenils, entre l'Europa i l'Olivar es disputa aquest dimecres, a partir de les 20 h. També, de la mateixa jornada, es juga un enfrontame­nt de Tercera Catalana (g. 4), el Cabrils-Santvicent­í (21.15h).

Es retroba amb el triomf

El Cornellà es va retrobar amb la victòria davant del Conquense. Xavi Calm, tècnic dels del Baix Llobregat, feia una valoració molt positiva: “Els tres punts d'avui són molt importants. Hem sortit molt bé al partit. En les últimes setmanes estem arribant més a l'àrea rival. Els puntes estan treballant bé i estem sent una mica més directes“. Serrano: “A l’equip li falta el gol” L'entrenador del Gavà, Manuel Serrano, va parlar de la derrota per la mínima davant del Lleida B (0-1): “Hem fet un bon partit i hem tingut moltes ocasions, però no acabem de materialit­zar-les i això ens penalitza”. Respecte a les jugades polèmiques del matx, Serrano considera que l'àrbitre no va assenyalar dos penals clars a favor.

“S’han corregit errors”

El Santboià va remuntar davant del Granollers (2-1) i l'entrenador, Juan Camilo Vázquez, donava la clau: “Era possible remuntar corregint les errades del primer temps. Vam arribar al descans amb 0-1 i el millor d'aquests 45 minuts era el resultat, ja que la diferència podia haver estat més gran. Havíem d'aprofitar això i li vaig dir als jugadors que podien remuntar i així va ser. Els nois van demostrar tenir ànima, fe, voluntat i capacitat de sacrifici”. Raúl Garrido, pletòric

L'entrenador de l'Olot, Raúl Garrido, que ahir va treure la seva vessant solidària donant sang, estava pletòric després del triomf davant del fins llavors líder, Vila-real B: “Hem fet un grandíssim partit i sobretot com ho hem fet. Aquest és el valor de les victòria. Hem proposat un inici fantàstic i hem tingut molta intenció amb la pilota. Tots els jugadors són importants i avui s'ha vist. Hem sortit amb molta gent jove i ho han fet molt bé. Alfredo, Lluís i Pep han estat fantàstics, s'ha vist un equip en majúscules”.

 ?? FOTO: CE EUROPA ?? Soto Contra L'Hospitalet, el jugador de l'Europa va tornar a ‘mullar'
FOTO: CE EUROPA Soto Contra L'Hospitalet, el jugador de l'Europa va tornar a ‘mullar'
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain