Mundo Deportivo (Barcelona)

Indignació màxima a Badalona per l’arbitratge rebut

-

Indignació total en el Badalona per l'actuació arbitral de Martínez Montalbán en el partit al camp del Conquense. El col∙legiat murcià va ser el clar protagonis­ta en contra dels interessos escapulats, expulsant dos jugadors i xiulant un penal inexistent en el minut 92. L'entrenador dels badalonins, Ramon Maria Calderé, es mostrava molt decebut: “Ja fa temps que vaig canviar en aquest sentit, però feia anys que no veia una cosa similar. Ha estat lamentable i ens juguem tots moltíssim com per haver perdut tres punts d'aquesta forma”

El defensa Ismael Moyano també va voler dir la seva: “Mai no comento res dels àrbitres, però l'actuació que va tenir a Conca va ser esgarrifos­a. Espero que hi hagi hagut un delegat federatiu, que hagi pres nota de l'actuació d'aquest senyor”.

Ton es trenca el metatarsià

El jugador del Sant Andreu, Ton Alcover, va acabar el partit davant de l'Horta (11) lesionat. Pateix un trencament del tercer metatarsià del peu dret i s'estima que pugui estar uns dos mesos de baixa.

Pel que fa al partit, l'entrenador dels quadribarr­ats, Mikel Azparren, se sentia frustrat al final del partit, després que l'equip encadenés la cinquena jornada sense sumar els tres punts: “Em costa analitzar quan no guanyem i fa temps que ho volem fer. Crec molt en l'equip, a insistir i insistir. L'any passat aquest tipus de partits els guanyàvem. Estem en un moment en què, encara que generem més que el rival, empatem o perdem”. Fitxatge en el Tàrrega

El Tàrrega ha incorporat Pau Vidal, centrecamp­ista de 23 anys provinent del Martorell i que arriba per cobrir la baixa de Dídac Castelló, baixa de llarga durada per lesió.

Radulovic, molt satisfet

L'Almacelles va golejar (1-4) el Balaguer. El seu entrenador, Radosav Radulovic, es va mostrar molt content: “són tres punts, però per a mi són com quatre o cinc, ja que després d'encadenar cinc partits seguits sense guanyar, aquestes dues victòries consecutiv­es ens han donat molta seguretat”.

Per la seva part, Jordi Belló, míster dels de la Noguera, era l'altra cara de la moneda: “Hem fet un bon primer temps, ens hem refet després del primer gol i hem empatat, però la segona diana d'ells, al minut 44, ens ha fet molt de mal i rebre el tercer a la represa ens ha matat”.

Xavi, debut triomfal

El porter del Sabadell Nord, Xavi Viso, va debutar a Primera Catalana al camp del Vic i va tenir una extraordin­ària actuació, que va ser elogiada per tots els assistents. Xavi substituïa el titular, Lluri, que estava malalt.

L’Europa, sense centrals

A l'hora de confeccion­ar l'onze titular contra el Cerdanyola Vallès, l'entrenador de l'Europa, David Vilajoana, va haver d'improvisar en la seva línia defensiva, ja que Oumar no va superar unes molèsties i Alberto González no va aparèixer, ja que estava malalt amb vòmits. El capità, Álex Cano, va fer gala de la seva profession­alitat i, malgrat no estar en condicions, es va apuntar a la banqueta. Gran estrena de Pau a la Gramenet Després de la marxa del seu pare, Josep Maria, com a entrenador de l'Olímpic Can Fatjó, Pau Gené també va deixar l'equip i ha fitxat per la Gramenet (grup 4 de Segona Catalana). Diumenge va debutar contra el Cardedeu. Va sortir al camp després del descans i va aconseguir el gol de la victòria (2-3) en el darrer minut.

Iván Murillo deixa el Figueres

Iván Murillo, extrem que havia fitxat pel Figueres aquest estiu procedent del Manchego, ha arribat a un acord amb el club altemporda­nès per rescindir el contracte. Murillo portava set partits sense jugar i durant la temporada només n'havia jugat vuit, sense marcar cap gol.

Mir no accepta l’empat

L'entrenador de l'Alcoyano, Vicente Mir, no va portar gaire bé que l'Olot empatés de penal en el temps afegit i, tal i com reflecteix l'acta del col∙legiat, Pulido Santana, ho va pagar amb el tècnic de l'Olot, Raúl Garrido, amb qui va coincidir al Benidorm quan Garrido era jugador i Mir coordinado­r: “El tècnic Vicente Mir Arnau va ser expulsat al finalitzar l'enfrontame­nt per córrer cap a l'entrenador visitant dient-li ‘ets un subnormal' en repetides ocasions i havent de ser agafat per part del seu cos tècnic”.

Calm: “Són 3 punts molt importants” El Cornellà va vèncer l'Ontinyent (1-2) i va encadenar el segon triomf seguit. L'entrenador, Xavi Calm, reconeixia que va ser difícil guanyar: “Són tres punts molt importants en un camp molt complicat. En la primera part ens vam posar per davant i ells van enviar dos pilotes al pal. Molt content per la segona victòria consecutiv­a però toca anar per la tercera“.

Eloy, 150 partits

L'entrenador del Vista Alegre, Eloy Martínez, va complir davant del Júpiter el seu partit 150 a la banqueta del club de Castelldef­els. El tècnic ja duu 5 temporades a l'equip.

 ?? FOTO: MARIO ?? Molt protestat Els jugadors del Badalona van acabar molt enutjats amb el col∙legiat
FOTO: MARIO Molt protestat Els jugadors del Badalona van acabar molt enutjats amb el col∙legiat
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain