Mundo Deportivo (Barcelona)

Una entitat que creix dia a dia

El CF Santa Eulàlia Ronçana ja compta amb 19 formacions, tres d’elles de futbol femení

- Encarna García

Un total de 261 futboliste­s, distribuït­s en 19 equips, formen la gran família del CF Santa Eulàlia Ronçana, el club d'aquesta petita població de poc més de 7.000 habitants. Enguany, l'entitat ha crescut amb un infantil masculí i un equip més femení, així que ja en té tres de fèmines (aleví, infantil i veteranes).

Jordi Gómez, el coordinado­r, explica com funciona l'entitat: “Tots els nostres equips competeixe­n en un sistema de joc unificat i en tots els entrenamen­ts s'usa una metodologi­a apropiada a l'etapa formativa del jugador, atenent l'edat, evolució i el nivell de l'equip en què juga. Nosaltres treballem dia a dia per continuar creixent com a club i seguir formant jugadors i jugadores”.

I es treballa força bé, ja que “l'any passat, en Bruno Payán va ser el porter menys golejat del seu grup en categoria prebenjamí i l'Oriol Nadal va ser el màxim golejador en el seu grup de benjamins”.

El Santa Eulàlia és una gran pinya: “Gràcies al meu company, Valentín Fuentes a la junta i a tots els entrenador­s, podem fer possible que el club sigui avui el que és”. Fent gala d'aquest caire familiar, en Jordi Gómez no va voler oblidar-se de “Noaman, un jugador de l'infantil A que està lluitant contra una dura malaltia. Esperem tenir-lo molt aviat de nou entre nosaltres”

 ?? FOTO: GERARD FRANCO ?? el CF Santa Eulàlia de Ronçana el formen un total de 261 jugadors i jugadores distribuït­s en totes les categories.
FOTO: GERARD FRANCO el CF Santa Eulàlia de Ronçana el formen un total de 261 jugadors i jugadores distribuït­s en totes les categories.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain