Mundo Deportivo (Barcelona)

L'APT lliura els 27ns Trofeus Circuit de Tennis El Corte Inglés

-

L'APT (Associació Periodiste­s de Tennis) va lliurar els 27ns trofeus de tennis Circuit El Corte Inglés. L'acte es va celebrar divendres passat a les instal∙lacions del RCTB 1899. El campió del Torneig Hivern, que es va celebrar al CIT Cornellà fou Cristian Mestres, que va derrotar en la final Jordi Ramos per 7-5 i 6-2. El campió del Torneig Primavera, que es va celebrar al CE Laietà va tenir els mateixos protagonis­tes amb triomf també per a Cristian Mestres per 6-2 3-6 i 6-3. El Torneig d'Estiu es va jugar al CT Barcino i aquest cop el campió fou en jordi Ramos, que va derrotar Mestres per 6-1 4-6 i 6-1.

Finalment, en el Torneig de Tardor celebrat al CMT Vall Hebron, va ser Mestres qui es va imposar novament en la final a Ramos per 6-3 3-6 i 6-2.

Els mateixos guardonats es van enfrontar en la final del Màster, que es va celebrar al RCTB 1899 amb victòria de Mestres, que es va proclamar campió de Catalunya 2018. Juan Carlos Valero, campió de consolació en els tornejos d'Hivern i Estiu va liderar la classifica­ció de la categoria.

Manel Serras, president de l'APT va agrair a Beto Agustí, abans de deixar el càrrec com a president del RCTB 1899, el seu suport a l'Associació de Periodiste­s de Tennis durant els 10 darrers anys que ha presidit el Club amfitrió, seu oficial del tancament de temporada de l'APT que va néixer el 1989 i s'ha consolidat durant els darrers 27 anys amb 135 tornejos disputats en diferents clubs de Barcelona