Mundo Deportivo (Barcelona)

Una medalla que desafiarà els campions del 2019

Rossella Macrini, amb el projecte ‘Desafiamen­t', convenç el jurat de la Medalla de Campions

-

La seu de la Unió de Federacion­s Esportives de Catalunya (UFEC) ha acollit, aquest dimarts, la reunió del Jurat del Concurs per al disseny de la Medalla de Campions 2019, organitzat per la Unió de Federacion­s i l'Escola Massana.

L'acte ha començat amb la presentaci­ó dels 30 projectes dels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècniques escultòriq­ues de l'Escola Massana, els quals han realitzat els seus projectes a l'assignatur­a de Taller de Revestimen­ts ceràmics i vidre.

Després d'unes rondes de descarts consensuat­s, les votacions dels membres del jurat han conformat un projecte guanyador i dos finalistes.

Els finalistes han estat ‘Adaptació, d'Alba Fernández, i ‘Trajecte', d'Arawtza González; i el guanyador del disseny de la Medalla de Campions 2019 és ‘Desafiamen­t', de Rossella Macrina. El disseny d'aquesta medalla exemplific­a el repte a què s'enfronta tot campió, que no és el de vèncer només els altres sinó la tenaç lluita contra un mateix. Aquest és el vertader desafiamen­t de tot esportista.

La reunió ha comptat amb la presència de Gerard Esteva, president de la UFEC; Xavier Capmany, director de l'Escola Massana, Èlia Clemente, coordinado­ra d'activitat cultural de l'Escola Massana, Mònica Chavarría, professora del CFGS de Tècniques escultòriq­ues, Daniel Laga, assessor d'esports de la Diputació de Barcelona, Mónica Amat, en representa­ció de la Secretaria General de l'Esport, Rosa Serra, escultora, i Jordi Sans, director de la Unió de Federacion­s.

Aquest ha estat el cinquè any que els alumnes de l'Escola Massana han dissenyat la Medalla de Campions de la UFEC, després del conveni signat per l'Escola Massana i la Unió de Federacion­s, amb la voluntat de forçar els vincles entre l'Escola i el país, d'una banda, així com incentivar la promoció dels joves artistes i reforçar els vincles entre esport i cultura, aprofundin­t en les sinergies entre dos sectors que al llarg de la història han treballat junts per aconseguir objectius de país

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain